Možná blbej dotaz :oops: , ale jak přesně nastavujete tuhle zvukovku, aby vám jel zkuk z 5.1 repro a k tomu ze sluchátek (jak nastavit v ovladačích a kam co zapojit - teda spíš kam zapojit sluchátka)?
Díkys!
Printable View
Možná blbej dotaz :oops: , ale jak přesně nastavujete tuhle zvukovku, aby vám jel zkuk z 5.1 repro a k tomu ze sluchátek (jak nastavit v ovladačích a kam co zapojit - teda spíš kam zapojit sluchátka)?
Díkys!
.... co si zpominam .. prvni tri diry (zleva, pohled na pedel kompu) by mely bejt vyhrazeny pro pripojeni beden (5.1) a do toho 4tyho nahod sluchadla, fsechno najednou .. sluchadla jely zaroven s bednama tusim pri zapnuti 6.1 nebo 7.1 v panelu, jinak si nastavujes kyzenej pocet beden/sluchatka ....
Takže 4. díra - to jsem si taky myslel... jen je mi divný, že to bude hrát OK, když se tam nastaví 6.1 nebo 7.1... tj. jestli je pak ten 5.1 zvuk z repráků OK... ??
.... pokud ten zvuk bude 5.1, tak 5.1 pojede .. jinak mi neni trochu jasny, proc chces, aby ti hraly sluchadla zaroven s bednama, zrejme asi nejakej duvod bude :wink: ..
Ja si nastavim 5.1 a potom pustim to windowsovsky nastaveni hlasitosti a odskrutnu ztlumit u headphounu.
Jinka csechno je nezorne popsano v manualy zvukovky :-) ,
..... :-)