kde by sa dal stiahnut komplet cely service pack1 pre xp?nemyslim tym instalovat ho priamo z netu.
Printable View
kde by sa dal stiahnut komplet cely service pack1 pre xp?nemyslim tym instalovat ho priamo z netu.
Nedávno jsem ho stáhnul známému přes DataNonstop. A když jsem těch cca 120MB konečně stáhnul, tak zjistil, že to na svá XPčka nenainstaluje. Určitě víte všichni proč. :lol:
diki. uz to sosam :wink:Citace:
Původně odeslal Dawe
vzdyt to vyslo snad na kazdym cd pocitac. casaku...
Ale nainstalujes, me se to nejak povedlo. Jenom hledej a povede se.Citace:
Původně odeslal smile4me
Staci 2minutky a muzes instalovat SP :wink:Citace:
Původně odeslal hpcpg
no, tak se vsichni pochlubte, jak ste chytry.... uz je vam lip? :-((
vdyz se uz davno daji sehnat Xpcka rouvnou s SP1....ty mam doma!
jj win xp incl.sp 1 Cz.
Ani mne sa to nepodarilo, mam XP CZ a ten SP bol asi SK. Ak by to aj slo nainstalovat, nebol by s niecim problem, ja neviem, s diakritikou alebo s cim? A ak to ide tak ako, vymacknite sa uz.
nevimeCitace:
Původně odeslal smile4me
Problém je v sériovom čísle, proste pred inštaláciou SP inštalátor kontroluje sériové číslo použité pri inštalácii Win XP a keď si zadal nesprávne, tak máš smolu, SP1 nenainštaluješ (síce existuje možnosť ako sa to dá ľahko obísť :roll: ).
BTW: Nie je problém vytvoriť boot CD Win Xp s implmentovaným SP1, robil som to a funguje výborne.
:roll: Každý nemá originál wokna a hledat návody, jak to obejít se mi nechtělo.Citace:
Původně odeslal Octopuss
Nezabudnite na pravidlo -> no warez!!!
Pisem to len pre bezpecnost, aby sa niekto cirou nahodou neocitol na ciernej listine...
tak jo, zadny warez. ale reknu vam.. na me osobni strance - link mam nize v podpisu je v sekci data navod(jeden ze dvou) jak nato.. (davam jenom link, s dobrym umyslem, rozhodne nepisu na overclocking foru navod, tak me snad nikdo napadat nebude) pripadne pomuzu pres icq, email.
:?
Bohajeho vzdyt pravidla urcuji jen ze si tu nesmime warezove veci navzajem nabizet a bavit se o tom, kde co jak cracknout.
................by me zajimalo kolik z nasich moderatoru ci adminu ma na svem PC legalni wokna.....
pro rejpaly: A kdyz uz mate legalni wokna tak co ten ostatni soft, jak Office apod. (o hrach a MP3 ani nemluvim) :-)
no to třeba maj ale nesmí se tady navádět na takový nekalosti tfuj :!: ;DCitace:
Původně odeslal BATMAN