Zaujimalo by ma ako je to mozne ze tato karta stoji v ba v ageme tolko ako som napisal samo bez dane a na czechkomputer s danou 10 800 kc !!! nebude to najaka buda ? lebo vyzera to ze je to iba nizsie taktovana gf 5900
Printable View
Zaujimalo by ma ako je to mozne ze tato karta stoji v ba v ageme tolko ako som napisal samo bez dane a na czechkomputer s danou 10 800 kc !!! nebude to najaka buda ? lebo vyzera to ze je to iba nizsie taktovana gf 5900
to jsou dvě rozdílné verze, ta levnější je z horšíma paměťma .. to co myslíš u CC má 2ns paměti oproti 2.8ns u té levnější varianty.Citace:
Původně odeslal oso
a jak jsou ty takty?? vyplati se to za 6800?
no vies co tam maju nejakych 400mhz jadro a 700 mhz pamate ale pozeral som ten typ na msi stranke a tam nic nie je takze neviem ci to je true :?: ale s danou to bude stat asi tak 8200 sk priblizne, no myslim ze to je dobra cena aj ked to ma nizsi takt a hlavne aby to nebolo nejak inak orezane zbernica pipky a tak, len by ma zaujimal vykon v porovnani s radlom 9600 xt ktory asi zoberem?
teraz som pozeral v inom sklade a tam ju maju za 9800 bez dane takze je to asi preklep
FX5900XT 390/700
FX5900SE 400/700
FX5900 400/850
FX5900Ultra 450/850
všechny jsou stejny - myslim pipky i 256bit
jen se lisi pameti a frekvence - a asi napeti na GPU :-)
Toto je linka na tu kartu : http://www.msi.com.tw/program/produc...il.php?UID=503Citace:
Původně odeslal oso
Inac ja ju xcem tiez kupit ...teda ak je ta cena spravna!
určitě neni
možna sem hledal na špatnejch mistech ale nenašel sem ji pod 10k a pochybuju že se u vás na vychodě váli za 6.5 :eek:
no takze damy a pani je to asi tak ze nasiel som 5900 xt za 6990 sk bez dph aj v libre je to sparkle 390/680 256 bit 128 mb je tu link na testik na 5900 se co je to iste a dava to radeonu 9600 xt pekne na prdel a ide dooost dobre taktit
http://www.hothardware.com/hh_files/...x_5900xt.shtml
pre porovnanie cena asus 9600 xt 6970 sk no nekup to ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D The major point you should be coming away with is that we are getting 5950 Ultra like performance at 5700 Ultra prices. Not too shabby.
No konecne nieco ako pred rokom ti4200, teraz sa to vola Geforce fX 5900 XT alebo SE, to je jedno, ale cenu to ma super a ide nataktit dobre, to je ono ;D ;D ;D
V ageme ju už maju, ale od MSI, podľa nich 400/700 a má aj TV in za 6790,- bez dane...
Vyzerá to celkom fajn :)))
hmmm, to je uz cenovo ako moja... co ma stala 6800,- bez DPH...
kuaa slovensko je plny lenejch karet a tady ani howno :evil:
ja xcu taky :?
no u vas v cz by mala ist za nejakych 6 litru to je dost dobre ale jaksi pospali
aj ked nie som fanda n vidie ale za tie prachy karticka jak lusk na dooma III jedna basen v aprili parime hosis :D :D :D :D
Inač myslite že ešte pojdu dole s cenou v najbližšom období? Či mám predať moju 5600ku a utekať pre hento :D alebo počkať...Lebo to vyzerá, že to je naozaj dosť dobrá karta...
Chcel by som si kupit tu Geforce FX 5900XT(SE) ale nemozem sa rozhodnut medzi tymito dvoma vyrobcami.Co myslite ktory je asi lepsi (lepsie sa da karta nataktovat).Prosim poradte.DIK
No ako som pozeral ci Sparkl alebo MSI, tak nieje o com, kup MSI a nemas sa coho bat. Aj ja rozmyslam ci zahodim svoju nataktenu poriadne ti4200 128mb ???
Ako vidím, o chvíľu sa tu asi rozbehne 5900se-mánia :D
no ja jsem nasel nejlevnejsi OEM FX 5900 XT za 6500 bez DPH tuto http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=44671 da se sehnat po CR levneji ?
akurát som menil 1900+ za 2400+ ! dofrasa ! tá by sa oplatila!Citace:
Původně odeslal joXerus
Cechy su plne drahych -> kvalitnych kariet a na Slovensku ani howno. ;DCitace:
Původně odeslal joXerus
Svoju Grafiku som musel ist kupovat do Ciech :evil:
Sparkle GeForce FX5900XT, 128MB DDR, DVI, TV-out, 8xAGP - cca 5600 bez DPH - odkaz tady
prodám muj kram naštreim prachy (asi ne v tomto pořadi ;D ) a jdu to koupit
Doporucujem radsej to MSI , Sparkle nie je prave spolahlivy.
Chcel by som sa spytat ci uz niekto mate tuto kartu od MSI (MSI GEFORCE FX5900SP VTD128)128mb.Pretoze odkaz v ageme prepoji na 256Mb a ta ma chladice z oboch stran,a ked si pozriete 128mb na MSI stranke tak ta ma len taky jeden jednoduchy.Tak chel by som sa vlastne spytat ci neviete ako to vlastne s tou kartou naozaj je,ake ma chladenie.Dik