K vánocum jsem nadělil synovi PC právě s timto CPU a hned jsem ho prubnul.Jde na 2000Mhz ale 1,7V a teplota 50st. v klidu.Teplota i nap.se mi zdají dost natahnuté.Mám to nechat?
Printable View
K vánocum jsem nadělil synovi PC právě s timto CPU a hned jsem ho prubnul.Jde na 2000Mhz ale 1,7V a teplota 50st. v klidu.Teplota i nap.se mi zdají dost natahnuté.Mám to nechat?
to je nejak moc...
ja mam DURON 1400 a na 2000 MHz mu staci 1.45V
Je to stepping B0 alebo A0 ????
Nekoukal jsem,ale při 1,6V nenaběhne.
to je divni me je na 2200MHz pri 1,65V a 49C
tak proste ne kazdej kus jde taktovat tak dobre :? jinak ta teplota je z jadra/ze socketu? jakej chladic?
:eek: proc tak velka votaz tot zahada ja bych to nechval tak na 1.6V, neni ten procak vadnej ???Citace:
Původně odeslal rote
vzdyt pise, ze na 1,6 mu to nenajede. taky jsem mel 1800+ jiuhb, ktery dalo max 2050 na 1,8...proste spatnej kousek :?Citace:
Původně odeslal vogo
nj ja na 2200 potrebuju aspon 1.8V :evil:Citace:
Původně odeslal stebloo
mi jede 1400@2100 pri 1.6, ale prime stable je az 1.65 ... MIXIB 43. tyden
Já bych toneviděl tak špatně. Ještě dobrý že jede na 2G stabilně při 1,7V. Já do něj musím prát 1,85V aby byl na 2G stabilní(MIUHB série).Ale pravda že spusta lidí jede při nižším napětí na vyšší frekvenci. Hodt asi špatnej kousek :-( . Ta teplota se mi nějak nezdá. Já i při tom mým brutálním napětí nemám při burnu víc než 43 stupňů. Jakej máš chladič???
tak jake napeti je teda u taktnuteho Durona idealni? u me byl na 1.6v nestabilni (nevim, jestli to bylo pametema, kdyz 266 jely na 333, nebo napetim na procaku)
no idealni je co nejnizsi pri uplne stabilite systemu. pro zjisteni, jestli je to pametma nebo ne zkus dat minimalni nasobic a postupne zvysovat fsb - kdyz uz to nebude stabilni, tak tam je mez pameti...Citace:
Původně odeslal MikeD
EDIT: pokud teda nemas locklej proc
jí mám 1400 a jede mi na 2200 (175+12,5) při 1.65;; těch 1.45 je fakt divný