Caute, mam problem so spustenim instalacie W98se na PCku s CPU Cyrix II 200. Ked som spustil(odklepol) setup tak som mal ciernu obrazovku.
Skusil som spustit instalaciu W2K...to bolo bez problemov. Dik za radu.
Printable View
Caute, mam problem so spustenim instalacie W98se na PCku s CPU Cyrix II 200. Ked som spustil(odklepol) setup tak som mal ciernu obrazovku.
Skusil som spustit instalaciu W2K...to bolo bez problemov. Dik za radu.
To je celkem známý problém při instalaci Win9X, je to problém především VESA biosu grafické karty (hodně často se to stává na deskách s integrovanou grafickou kartou - především SiS530 apod.)
Instaluj Win9X příkazem setupcor.exe místo setup.exe
Hezká finta, že? :-)
to je teda dobry, konecne vim proc mi nesly na Cyrixe PR233 instalovat W98 :idea: Hmmm clovek se porad uci :wink: (nakonec to vyresila instalace W2000 jako u Mattyho ;D )Citace:
Původně odeslal Spec
Je to problem ceskych/slovenskych Windows. V anglickych to funguje normalne a nie je tam ziadny setupcor.exe
Jj, resil jsem to taky, ale horsi fintou - mam instalacni PCI grafickou kartu ;D
Přesně tak, vždycky si tam vrazím svoji starou dobrou S3 do PCI a jedu :wink: Ale zdá se mi že tento problém dělal i jinej OS než win 98. Až se mi to stane s jiným tak dám vědět, protože teďka bych jenom spekulovalCitace:
Původně odeslal Toncek
Díky za pomoc zkusil jsem ten postup s tim setupcor.exe a WIN ME na MB TXPRO II (PC100-M571) + CPU Cyrix PR233 a jede to
Fakt mockrát díky ;D ;D ;D
P.s.: Diky tez Lisakovi ze mne na tento web navedl :roll: