-
BIOS a Shuttle AN35N
Zdar,
bracha flashoval BIOS, ale nejak se ta nova verze nepohodla s tou, co tam mel, a proste to nejede :evil:
Klasika, větráky se točí, ale jinak nic nenajede. Dá se někde nechat flashnout BIOS? Pokud možno v takovým prdelákově jako je Třebíč ;D ;D ;D
-
Tak BIOS je v háji, v GM electro zjistili, že je v háji BIOS.. Nemáte někdo? Je to Phoenix Award Bios, na chipu je napsáno, že je to 49-02. Co se s tím dá teďka udělat?
-
Daj z toho prec tu nalepku a pozri co je napisane pod tym.
-
to jako usmazil tu flashku ? to se mi nechce verit ;)
-
Já tomu taky něvěřil, ale flashka je K.O. :evil: Pod tou nálepkou je napsáno Winbond W49V002AP 224859201 317GFSA
Přinejhorším to půjde na reklamačku, ale raději bych to vyřešil nějak jinak - rychleji :arrow: Pokud někdo máte kompatibilní BIOS, tak bych byl dost vděčnej..
-
To ma LPC interface - bezne sa to neda zohnat...
-
Právě to jsem zjistil taky.. Mluvil jsem s lidma z Procy, kteří se starají o servis těchle desek pro ČR, a prej se kdyžtak mrknou na desky, který vyřadili z jinejch důvodů a nějakej BIOS prubnout. Jenže tu Procu mám ještě dál než Czech Computer :? Tak fakt nevím.. Každopádně až po Novém Roce:(
Každopádně bacha na tyhle desky.. Brácha nemá disketovku, tak prubnul ten flash program pod woknama-a ï když jel podle návodu, tak se to pos..pokazilo :evil:
-
To sa niekedy stava, ze ten chip je uz od vyroby zly a zisti sa to az po prvom preflashovani... Preto flashujem najnovsi BIOS hned, ako sa mi doska dostane do ruk lebo a) si usetrim pripadne problemy s kompatibilitou a b) hned by som zistil, keby to flashovat neslo a isiel by som to hned reklamovat