Mam tady pro vas zajimavy pribeh ktery se mi stal uz hoooodne davno:nikdy bych neveril jak muzou byt lidi tak blbý :-))
Chtel jsem si koupit 2 mrižky na ventilatory,bouhužel je nikde u nas nemeli a tak jsem zasel do meho oblibeneho obchodu zeptat se jestli by mi je nemohli nekde objednat...oni ze no problem...tak jsem nasel 2mrizky u TNTrade za par kacek ze je chci!Podepsal jsem smlouvu a sel domu!Po chvili mi zavolali na mobil ze musim zaplatit navic 100 Kc postovne,ze jinak se jim to nevyplatí! Ja teda rek ze jo(proste jsem je potreboval)!
Na druhý den mi zavolali na mobil ze uz je maj v obchde a za si mam donest hodne penez!!! ja rek jako ,,Coze???,, a oni ze to bude stat vic!! ja rek ze to bylo domluveny za urcitou cenu ze vic nedam a ze si pro to du :-)Prisel jsem a oni: Vite to postovne nestalo 100KC ale 140 KC (asi)...ja rek to neni muj problem ze sme byli domluveni na 100 (ustni domluva) a pak ze si zapomeli pričíst dan (to uz jsem se trochu zacal smat :-)...zase sem rek ze to neni muj problem....pak rekli ze si zapomeli pricist zisk ! Ja mel pocit ze kupuju od debilů! pak jsme se trosku pohadali...rek jsem ze to od nich nevemu! Oni nevedeli co s dvema mrizkama delat tak mi je prodali za tu puvodni cenu! ja jim nechal vetsi dížko a spokojene jsem odesel z prodejny :-)))))