Nekdy jsem tady nasel nejakej programek, kterej na to byl skvelej, bohuzel ho jiz nemohu najit. Jen si pamatuju ze to bylo asi 1.5MB a skladalo se to z master.exe a slave.exe. Prosim, nevite co to bylo??
Printable View
Nekdy jsem tady nasel nejakej programek, kterej na to byl skvelej, bohuzel ho jiz nemohu najit. Jen si pamatuju ze to bylo asi 1.5MB a skladalo se to z master.exe a slave.exe. Prosim, nevite co to bylo??
Tohle jsou normalni backdoory/trojsky kone a taky to maji WIN XP v sobe, ja znam treba Back Orifice, ten je celkem dobrej, a pak spóóusty dalsich trojanů! Zalezi na co to chces >:}
v XPckach to je zabudovany :D ... musis mit vlastni ip ... dal sem se nedostal ... pac vlastni ip nemam :D
Zkus bud Remote Administrator 2.1 , nebo VNC.
Wokna to maj sice v sobě,ale Remote je vymáklejší protože tam je i File Transfer což neni k zahození až na to,že neni Free. :?
Ten Back Orifice ma i file transfer a vsechno a je free, je fakt cool, sdilena plocha, takovy ty legracky s CD-romem a tak.....
Ja nemyslel cizi, ale dostat se na vlastni pc od nekud, takze zadnej trojan
netbus pro ?
nebo v xp to remote control.
Vsechno to funguje stejne, i v XP je to vlastne BACKDOOR.Citace:
Původně odeslal monsoon
Spíš bych potřeboval nějakej soft na ovládání,ale aby ten na ovládaném PC nic neviděl,aby to prostě běželo transparetně.
Ale nic takovýho mi asi neporadíte :roll:
trojan. Odzkouseno, presne jak rikas. Asi po XY zopakuju backorifice, z tech pro pobaveni treba NetBus a spooousty dalsich.Citace:
Původně odeslal globalkiller