Jakej soft, popřípadě kde ho ztáhnout, na rozdělení jednoho didku na dva o poloviční kapacitě... Dík...
Printable View
Jakej soft, popřípadě kde ho ztáhnout, na rozdělení jednoho didku na dva o poloviční kapacitě... Dík...
jednoznacne asi "PowerQuest PartitionMagic" a kdyz uz, tak tu nejnovejsi verzi, tusim ze 8. Ja to pouzivam a jsem spokojenej ;D http://www.powerquest.com/Citace:
Původně odeslal Exter
jj Partition Magic 8.0 je the best... i když jsem kvůli němu v neděli přišel o 2 ze tří partitišen... naštěstí ta jedna co to přežila byla ta nejdůležitější UFF... a to jsem jenom potřeboval zmenšit Déčko a zvětšit Céčko :evil: (zálohavací parition "E" to přežila, ale C a D zmizely a ani obnovovací programy si nevěděly rady ??? )
ale tohle bude spis chyba uzivatele nez chybka programu, neeeeeeeee :wink:Citace:
Původně odeslal Vykuk
A neznáte nějakej freeware, tohohle seženu jen demo... :-(Citace:
Původně odeslal Lisak
pokud ti nevadi ztrata dat, tak jeste fdisk ;D ale jinak si precti szCitace:
Původně odeslal Exter
A ještě mám jeden problém, na stahuj.cz to ztáhnout nejde (nemá to tam žádnou odezvu) a na tom powerquest.com to nemůžu najít. (Já vim je to se mnou jak s debilem, ale je to tak, neznáš něco, jako stahuj.cz, kromě studna.cz - tam to taky nejde, kde bych to ztáhnul???)
zalezi odkial t xces robit
As mas W2000/XP tag v managemente pocitaca je sprava diskov....bez problemov to ide urobit aj tam
inac ... fdisk rulezz :D
osobne ... :arrow: PM8
A kde je ten management v XP???Citace:
Původně odeslal proe
Citace:
Původně odeslal Exter
klikni pravum tlacitkom na tento PC - spravovat / mangement/ - sprava diskov...... a ides :D
Ja tomuhle prostě moc nerozumim...
Dám tam spravovat, pak žádnej management nevidim, tak dám úložiště, správa disků a dál nevim co s tim...
Tak už ho mám, ale absolut nevim co s tim...Citace:
jednoznacne asi "PowerQuest PartitionMagic" a kdyz uz, tak tu nejnovejsi verzi, tusim ze 8. Ja to pouzivam a jsem spokojenej
na prave strane mas "barevne prouzky" , ktere predstavuji disky. Vyberes si ten, co chces rozdelit a kliknes na nej pravim tlacitkem a kliknes na Resize/Move a objevi se ti tam okno a ty si tema soupatkama vyberes prislusnou veliskost... :idea:Citace:
Původně odeslal Exter
Doprdele, tak co sem to ztáhnul. Já to ztáhnul z Kazy a tam člověk nikdy neví :-) . Ale menuje se to partition magic 8, tak nevim.
no, kdyz to zapnu, vypada to takto ;DCitace:
Původně odeslal Exter
http://sweb.cz/sitta.jiri/pm8.jpg
no saq si us bol tam de treba :wink:Citace:
Původně odeslal Exter
sprava diskov: otvori sa ti okno podobne jak u PM8
na ten disk co xces rozdelit kliknes pravym tlacitkom - vyberies z rolety polozku vytvorit oddiel a WIZZARD ta prevedie vytvorenim oddielu -
potom ho us len das naformatovat
ked naformatuje kliknes na to zostavajuce miesto znovu pravym tlacidlom a cely postup zopakujes :arrow: znova
spravovat /cz,sk/ = mangement /en/ ;D ;D ;D
Mam ho taky doma, problem je ale v tom ze mi funguje akorat v nouzovym rezimu :? . Normalne se kousne system. Mam Windows XP Profi. ???