zajímá mě jednoduchost ovládání
díky
Printable View
zajímá mě jednoduchost ovládání
díky
Jako klienta doporucuji FlashFXP
Jako server RaidenFTPD
GuildFTPD
FTP klient: Win/Total Commander
FTP server: Blackmoon FTP Server
no zrovna TotalCMD neni moc bezpecny klient ( hlavne na lokalni siti ) nicmene ja ho pouzivam taktez :roll: a nebyla by od veci nejaka lepsi nahrada ( pravdou je, ze vyborna vec je ftp jako klasicke okno )Citace:
Původně odeslal Umbro
proc by nemel byt bezpecny?
no jestli si na nejake siti, tak zkus pouzit nejaky odchytavac paketu ( napriklad Ethereal ) a pak pochopis proc ( dost dobre se s tim ziskavaji hesla pro pristup )Citace:
Původně odeslal Glottis
Proti tomu ti nepomoze ziadny FTP klient. Potrebujes FTP over SSL na serveri a potom klienta, co to podporuje - napr. SmartFTP.
ten flash ftp je celem good ale neslo mi tam mazasat soubory na ftp tak sem presele k total comanderu
eh ja to nedopovedel. tak sem to pravda myslel. dekuju za doplneni. :oops:Citace:
Původně odeslal Rainbow
ked jednoduchost tag TOTAL COMM. .. tam to FTP vidis ako dalsi adresarCitace:
Původně odeslal Luky
jj presne tak takze to nebude v klientu a je to fuk, ale na lokalni sitit jestli mi sebere nekdo heslo k filmum j emi u riti :) ale bohuzel ani komercni a free hostingy nepouzivaj criptovani a to mi uz tak jedno neni :( protom rozjet ssl na ftp neni takovej problem, ale jsou liny jak vsi :(Citace:
Původně odeslal Rainbow
zacal jsem ho pouzivat ale nejak nemuzu prijit na co tam jsou Queue Source a Global Queue.... :oops: normalne stahuju ale ani do jednoho se mi nic neprida.....tak k cemu to tam je?Citace:
Původně odeslal Rainbow
nejak sem si zvyknul na filezillu
FlashFXP
Taky jsem pro FlashFXP
UltraFXP
ja som totiz s FlashFXP mal vzdy problemy so stabilitou
mozno to uz sice poriesili ale uz sa veru tak skoro neodhodlam k prechodu z Ultry na nieco ine
krom toho Ultra mala v dobe ked som na nu prechadzal oproti Flashu vyhodu v moznosti automatickej kontroly CRC pomocou SFV suborov