Nevíte někdo jake je defaultni napeti jadra u athlona xp a kam az muzu jit? jo a jeste k chladici, jaky by ste doporucili tak do 700 kc. je dobry THERMALTAKE A1135 DRAGON ORB 3 7000RPM dik
Printable View
Nevíte někdo jake je defaultni napeti jadra u athlona xp a kam az muzu jit? jo a jeste k chladici, jaky by ste doporucili tak do 700 kc. je dobry THERMALTAKE A1135 DRAGON ORB 3 7000RPM dik
default napeti je 1,75 pokud beru Palomino a u T-Bredu je to myslim 1,5V ale to newim jiste....ten chladic dela prknej bordel :(
Co myslis tim bordel????? ??? tak jaky bys mi doporucil?
No bordel znamena asi zhe ma hodne velkou hlucnost ne snad?....dyt ma 7000 otacek a to je docela brutus.....pokud nechces moc taktit tak by ti mel stacit TITAN D5TB nebo nejakej CoolerMaster
2 rombo: Nečítal si to poriadne ? Veď chcel vedieť, kam až môže ísť, čiže taktiť chce...
Volcano 9S stojí na Slovensku cca 930 Sk s DPH, takže u Vás by si sa do tej ceny takmer vošiel...
No tak to je asi sen, v mém oblíbeném PC krámku mají V9 za 1400Kč... :roll:
Zkuste kouknout na www.tntrade.cz myslim ze tam je za nakych 800 nebo tak nejak. ale jinak chladi v pohode jo? az na ten hluk.
Tt9 je jenom naparáděný fešák co má velkou reklamu, ale co jsem viděl testy, tak nic moc.
Já bych šel do 7, nebo 7+
Pavel !!!!!!!!!!
jj, thermaltake 7+, stoji okolo litru a je fakt super!
ja za Volcano 7+ daval ty stejny prachy tak mozna budu prodavat a nakupovat ;DCitace:
Původně odeslal Marty
Volcano 7+ je skvělý. Chladí nádherně, ale měli by k němu za tu cenu dodávat ještě špunty do uší. :lol:
proc? ja jedu na low a pohoda. ted az nahodim novej proc tak pude teplota jeste dolu 8)
Neviem sice ake testy si videl - ja som videl tiez nejake ...Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
Ale hlavne mam TTV9 a za tu cenu je to dobry chladic co sa tyka vykonu a hluku ...
Ako chladic s otackami okolo 2000rpm je fakt dobry
ja myslim ze Thermaltake P4 Spark 7 bude lepsi nez Volvano 7+... a tntrade ho bude mit nekdy v lednu.... ale za kolik netusim...
mi tu ale diskutujeme o chladicich na AMD a ne INTEL
No... jo... sakra :oops:Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
Na LOW jo. To je tiché. Ale já si myslel, že takhle výkonný chladič potřebují hlavně extrémisti, kteří potřebují uchladit extrémně přetaktované procáky s vysokým VCore. ;) Mě by na XP1700+ TBred stačil i nějaký tichý CoolerMaster za 500,-Citace:
Původně odeslal Braindead
pokud nekdo kupuje xp 1700+ tak by musel byt vazne zabednenec kdyby ignoroval t-breda. 200 kc (CZ :) ) se za jadro ktere
1. 1,5V
2. topi asi jako duron 1GHZ
urcite vyplati. Ja jsem kupoval v 10.12 a naprosta zpokojenost. Bez problemu jede 166*11.5=1920MHz tj XP2400+ . Topi jako muj stary duron 800@1000. nadhera, na palomina bych se vysral, je o generaci starsi.
yeah, moje slova 8-)
ja uz se tesim jak malej kluk az ho v patek votestim :D
Mysli si co chceš (těžko si někdo přiznává že udělal špatný kup) Myslím, že ten test byl někde na přetaktování.cz (starší články) a Tt7 dopadl na stejno a nebo o něco horší, ale tak to srovnej s cenou!!!!!!!!!!Citace:
Původně odeslal Deviant
Tak to jsi neslyšel Tt7. (k němu aspon sluchátka na kirovec)Citace:
Původně odeslal Halen
Citace:
Původně odeslal Pavel Zbranek
;D to asi nemyslis vazne ?! mam nove komponenty kazde 3 mesiace - takze ked sa mi nieco nepaci - predam to hocikedy ....
Zatial som TTV9 nepredal takze ....
No, muzes si jit kam chces ;D , me ted napr. funguje XP1700+(Palomino) na defaultu na 1,47V ;)Citace:
Původně odeslal MustaF