Tak už opravdu jsou v ČR, už ho od včerejška mám doma :lol:
Printable View
Tak už opravdu jsou v ČR, už ho od včerejška mám doma :lol:
No to je pekne...ako ide taktovat ?
Jj, hoď sem nejaké výsledky, koľko si z neho dostal... :wink:
doufejme že doma nemá jenom ten procesor,jinak budou prd výsledky :)
Muze ho skusit hodit do troubi trocju pritopit a pak nam dat vysledky.. ;DCitace:
Původně odeslal Marek.Sedlar
Výsledky jsem samozřejmě pošlu, chytráci, ale jaksi jsem dřív nemohl, musel jsem nečekaně odjet a nechat chudáčka XP 2600 doma samotného, :-D takže až bude trochu času, tak hned něco zašlu.
No uz se tesim skut to ve fsech testech co mas at si vybere kazdy...Citace:
Původně odeslal rogam
Takže, nejprve na vysvětlenou. Jsem mamlas, jelikož první co jsem udělal, tak jsem se snažil tento CPU odemknou, ale jak se říká práce kvapná málo platná. Po propojení L3, se mi CPU zablokoval na násobiči 12,5x. Než se zas dokopu to předělat, tak jsem ho na rychlo vyzkoušel. Deska SOLTEC SL-75FRV, paměti 2x 256 Corsair PC333, Volcano 7+, v BIOSu vše na max., Win2k. Bez zvýšení jakéhokoliv napětí šel až na 175MHz (při těch 12,5x) – ale seká se v 3DMark2001, bootuje i 180MHz, zvýšení Vcore nepomůže, pamětem jsem taky přidal, pak se sice dostanu do oken a tam to zamrzne. To že se nedostanu výš, je podle mne asi na těch pamětech, budu muset poprosit Ježíška – tatíčka.
Vzhledem, že nyní jedu defakto +- na nominální frekvenci procesoru, tak tomu odpovídají i moje výsledky, při 12,5*170MHz:
Sandra 2003Pro: CPU 6054/3154
CPU MMB 11747/12484
Memory 2371/2253
CPUmark99: 189
3DMark2001 (MSI GF3 Ti200): 7397
Chtěl jsem se zeptat, čím podle vás nejlépe odstranit to mé odemykání – bylo to elektrovodivým lakem EL – 1.
Díky.
Najprv si mal prečítať na WWW.PCTUNING.CZ ako sa odomikajú XP-čka. V tom článku píšu o takých ako si ty čo urobili tú istú BLBOSŤ. Ak sa pozreš na tu stránku a prečítaš si to, tak zistíš, že platí : Dvakrát meraj potom strihaj. Podľa mňa nebude ľachké dať to do poriadku. Nechcel by som byť na tvojom mieste. :o
To x3X3x
Ten článek samozřejmě znám, co nyní bohužel nadělám :-( , byl jsem natěšen z nového CPU a nedával jsem "pozor" a lak se mi dostal pod lepidlo. Takže dotaz spíš byl, jak to napravit, jestli to tedy jde, než ten, že se má dvakrát měřit, než se řízne... Každopádně díky za tip.
EL-1 by měl jít odstranit bezproblémů lihem tak zkus jestli ti to nepomůže
To RaW_007
Díky, vyzkouším.
hmmm i SL-69 de odstranit redidlem - vzit hard ocistit a pak necim prtavim ten hadr prohnat i tema dourama (skoda ze AMD nenechava proc odemcenej jako 1700+ :( )