http://www.xbitlabs.com/news/storage...219145731.html
Printable View
Uz jste to nekdo zkouseli? Zajimalo by me, jestli to v realu vazne stoji za to ??? ???
to jo, ale tohle mi tak trosku vadi: "Thank you for downloading MaxBoost Trialware. Please note that MaxBoost Trialware will expire and automatically disable itself on June 30th, 2004." A uz i ten nazev "Trial"... je divnej :wink:Citace:
Původně odeslal ace
je to stale beta tak sa chcu uistit, ze si potom stiahneme finalCitace:
Původně odeslal Lisak
no ja ked som to prvykrat stiahol v oktobri tak to bolo hned expired
vcera som tuto novu beta verziu nainstaloval a bezi ale drastickey rozdiel som nepoznal
osobne by som uvital moznost nastavnei vacsej cache ale to asi nie je ucel tej utility
ja uz jsem si to nainstaloval, rozdil tu sice je, ale nejvic me nastvalo, ze kdyz jsem hral EtherLords 2 a potom jsem tu hru vypnul, byla zde hlaska, ze se mi Boost vypnul, protoze rozpoznal "system s malo pameti" ??? a pritom mam 512 MB :evil: Doufam, ze to nebude delat u kazde hry, jinak to pujde pryc.... chtelo by tomu vychytat mouchy :idea:
http://sweb.cz/sitta.jiri/hlaska.gif
prečo to potrebuje 700 MHz procesor? ako to mám oklamať? :evil:
kup si lepší, oklamat se to nedá. :wink:Citace:
Původně odeslal Wizzard
takéto riešenie neprijímam :!:Citace:
Původně odeslal Spajdr
)Citace:
Původně odeslal Wizzard
Tak musis hodne taktovat! :-)
Ja myslim ze to je na ho..., vsude sem cet ze to zrychleni je minimalni, zato hazeni eroru maximalni!!
Kdyby to bylo tak genialni tak by na to uz nekdo prisel!
Maxtoru asi nic neříká možnost ztráty dat při výpadku proudu :lol:
Kdo chce kam,
pomozme mu tam :-)
edit: pro příznivce ostatních značek hdd: netruchlete, po netu se válí tuny stejných cachovacích utilitek, které nejsou omezeny na jednu zančku a které udělají to samé :lol:
doufam, ze nedelaji to co dela tato... viz muj prechozi prispevek nahore :?Citace:
Původně odeslal Marsellus Wallace
akoze toto sice znie lakavo, ale to riziko straty dat a hw narocnost .. a este sa takychto utilit vala na nete kolko len chcete .. viz total commander :roll:
MadCap
potom si vážne myslím že Windows robí to isté...
Windowsy maju diskovu cache celkom slusnu, 9x/ME si na read-cache dynamicky alokuju pamat nepouzitu programami (takze kludne aj 128MB a viac). Pri zapise sa pouziva lazy-write (oneskorenie zapisu), ale nikdy sa to neodklada dlho, max. par sekund, aby sa predislo vacsim stratam dat (takze ked napr. ulozis napisany text, tak do 2 sekund je naozaj aj na disku).
Jo?A nechces hodit link?Citace:
Původně odeslal Marsellus Wallace
.... jasan, to je dobrej napad, v zivote se ma vyzkouset vsechno :-) At mame moznost porovnavat ;DCitace:
Původně odeslal Luks
jo a zkouseli jste to pri 2 maxtorech, to je teprv errorovost, vic nez u Win95 + Barton@3200+