Co na nej rikate? V porovnani s Samsung 151S nebo 152S ... vzhledem k tomu ze to kupuju do firmy tak musim brat z TSBohemia tudiz mam omezenej vyber ...
Printable View
Co na nej rikate? V porovnani s Samsung 151S nebo 152S ... vzhledem k tomu ze to kupuju do firmy tak musim brat z TSBohemia tudiz mam omezenej vyber ...
no pyrous ma x72 parametrema jsou uplne stejny tak si projdi thready ve kt. se to lcd probira
v porovnani s tema dvouma bych u x72 nevahal ale kdyby byla 151p to uz by bylo horsi rozhodovani
Njn, jenze prafe 151p v bohemce nemaji ... maji az 171p a to je trochu jina cenova kategorie, na to to asik neuhraju i kdyz to samozrejmne zkusim :)
ta x52 bude fajn, na druhou stranu ty samsungy budou jiste nemene kvalitni, staci se podivat jak samsung v monitor branzi radi (mysleno v kladnem slova smyslu). Ty samsungy maji psanou mensi odezvu, coz muze byt lepsi a nemusi. Nebot jsem videl testy kde byly LCD s odezvama 40 (2 kusy) a 25 s stejne hodnocene z hlediska her a trailingu celkove a byly oznaceny za rovnocene. Dokonce jeden 40 ms byl lepsi nez druhy s 25. Takze podle me stejne to zavisi na tom jak to vyrobci meri. Ale z hlediska sony a samsung bych se nejakych motion blur neobaval. Jo jasne kdyz prejdes z crt na LCD poznas to, ale pak ti to za dva ci tri dny uz neprijde. J a mastim hry jak dabel hlavne action, NFS a no problemo. Takze x52 doporucuju.
No pokud muzu radit, tak ber Sony. Ja jsem vybiral mezi Sony, Iiyama a Samsung a nakonec jsem jasne zvolil Sony. Samsung dopadl nejhur, nejvice mne u neho vadil pozorovaci uhel - zdalo se to dost spatny a u jinych nez doporucenych rozlisenich dost hruza, Iiyama zase spatna doba odezvy jinak super. Mozna je to muj subjektivni nazor a navic jsem si vybiral mezi 17" a 18" LCD.
na kt. ho samsunga si se zameril?Citace:
Původně odeslal janko
Byl to 17" 171s.
to nemuzes porovnavat se 171s je to nizsi trida....
To je jasny, mne slo spis o to, jestli ma cenu priplatit za neco lepsiho a zjistil jsem ze ma :-D
tak proc nemas 181t ;DCitace:
Původně odeslal janko
Protoze 181t jsem nemel moznost vyzkouset a navic po zkusenosti se 17" jsem o nem prestal uvazovat
Aneb chytremu napovez a hloupeho nakopni,Tebe bych nakopl, Tvoje smula,ze jsi 181T nevyskousel...ale myslim ze to Sony bude taky dobre koukatelny...A uz prosimvas nesrovnavejte LCD generacne starsi(nechapu jak muze nekdo srovnavat 171s s novyma LCD od Sony a ja nevim koho jeste)
No takze to bude to asik ten sonak ... Samsung 171P sem sice zkousel ukecat ale jak sem predpokladal neproslo to ... firma sice potrebuje snizit ted pred koncem roku hospodarsky vysledek ale ne zas o tolik ;D