Kde sa da kupiť tato vecička - ako to vyzera a hlavne kolko to koštuje ?
Printable View
Kde sa da kupiť tato vecička - ako to vyzera a hlavne kolko to koštuje ?
tusim v tntrade...
vyzera to super mega bomba :-)
ale aj to to tolko stoji... ;D
Je to okolo 2500,- malobchodne :( Mali by ju mat v Kendi
Ty vole inak drahe §!!
A čo myslíte, že taký nemecký robotník to bude robiť zadarmo ? Za čo by si potom kúpil ten bavorák? :wink:
Neviem co to ma spolocne s Nemcami, ale Chieftec sa vyraba kde inde ako v Cine a Taiwane.Citace:
Původně odeslal LtK
v kendi ju budu mat od buduceho tyzdna, cena bude ovela ale ovela nizsia ako je tu napisane, myslim okolo 1600-1800Sk s DPH maloobchodna.
Citace:
Původně odeslal Quillin
u nas bocnice do miditoweru s velkym plexi stoji asi 1700Kc vc DPH takze jestli u vas bude za 1800SK tak muzeme jen zavidet :)
jedem na slovensko zkoupime bocnice a budeme je jako ten nemecky robotni expedovat dal a bude na RS6ku :wink:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Citace:
Původně odeslal honzAK
U nas ju ani nekupiš lebo ty blbci ich nemaju na sklade ;D ;D
Tak to chcem vidiet a rad si na to pockam. :lol:Citace:
Původně odeslal jankela
Citace:
Původně odeslal Quillin
NO ja počkam keď bude stať 1000sk :)
Nieco mi hovori, ze budes cakat este doooooost dlho. http://www.wvc.net/~halterk/smilies/146.gifCitace:
Původně odeslal cLiVe
A toto Vám nestačí??
http://www.dcase.cz/pokusy/zeepher.jpg
to vypada dobre,to jsi delal sam,nebo je to presne to,o cem je tu rec?Citace:
Původně odeslal Dudu
to urcite delal sam, protoze co jsem koukal na to co prodavaji tak to vypada jinak, ale tohle je krutejsi..
To HonzAK:
Nechápu co to je : krutější ????
Dělal jsem to já a budu mít během týdne
(doufám) další tři typy plexi. :-)
to plexi by malo byt iba do vysky zdroja... aby nebolo vidiet ten bordel ;D
2dutch: nie je to ono...ale je to podobne...
DUDU - to by my stačilo ;)
ze to vypada lip jak ten co prodavaj.Citace:
Původně odeslal Dudu
jinak bych dal plexi jen do vysky desky ne aby byl videt zdroj. podle me je to pak hezci :o
krutejsi znamena v takovym tom slangu neco jako lepsi, promaklejsi ;)Citace:
Původně odeslal Dudu
Me se to libi taky :) moc :)
No, kdybych nemel myho chiefteca 5cm od skrine (samozrejme ze tou blbou stranou) , tak bych si tam taky dal plexi ... :?
JJ, tiez mam case pri stene a plexi by tam bolo nanic. Ale myslim si, ze je to chyba navrhnutia designu. Kazdy, kto chce aby sa mu dvierka na prednej maske otvarali od neho, si case da po lavej ruke a potom nasledne nevidi na bocnicu. Tie dvierka by mali mat panty na pravej strane!! :|Citace:
Původně odeslal Westler
nee na pravou stranu neee ;)
Me vyhovujou presne jak jsou i kdyz mam kejs napravo.. jednoduse hrabnu pod stul a otevru dvirka tahem k sobe a pak je pohybem kolena zaklapnu :D parada ;D
jj dobre riesenie dee. DUDU co si pouzil na oraj toho plezi. Myslim tu gumu. Vyzera to cool. Ja tam mam len buzriku z kabla :)