Na ASUS A7V333
Printable View
Na ASUS A7V333
Jako jednu z možností bych viděl na Asusu přes jejich Live Update (nevim jak se to přesně menuje).Tam si jednoduše stáhneš novej bios,nebo zadáš umístění a spustí se ti flash z woken.Je to poměrně rychlý a bezpečný.
A pokud ti to nepude,tak si můžeš udělat bootovací CD.Teda ať ti ho udělá někdo kdo má disketovku.Alespoň pokud máš XP.
Jinak v w98/ME by mělo stačit reset do dosu a tam vyhledat a spustit awdflash a v něm zadat umístění nového biosu.
já, vzhledem k tomu, že mám pouze NTFS, tak flashuji z CD
JJ Flashování je nejbezpečnější z CD :-)
Z disketovky sem vždycky na nervy z toho aby nebyl BAD SECTOR :?
Sem si pucil disketovku a flashnul, podle me to neni nak nebezpecny, stejne si to nejdriv ten bios nacte do pameti a teprve potom to flashuje
Ten soubor s flashem nema kontrolni soucty? Myslel jsem, ze se nejriv overi integrita souboru a az potom se flashuje bios.Citace:
Původně odeslal globalkiller
Čistě z diskety sem flashoval jenom jednou.Pak jsem už neriskoval a z diskety jenom bootoval a z HDD načetl awdflash a new bios.
Ale teťka flashuju jen z woken-pohodlnost/lenost :lol:
blah, ze sa s tym babrete, ja som flashoval zasadne z HDD ked som mal este na disku W98, teraz pri W2K bych to riesil bud z windows or s boot cd... tamto slovo na d ktorym vravite sa v mojich ustach uz dlho nevyskytlo a neplanujem to ani do buducna, skoda ze vyrobcovia stale strkaju na nove dosky stupidny FDD konektor, radsej keby miesto neho pribalili kludne aj 16MB flashdisk, vzdy to bude lacnejsie nez ten poruchovy shit...Citace:
Původně odeslal Xfantasy
a proč nemůžeš flashovat z HDD když máš teď W2K a předtim s 98 to šlo ???Citace:
Původně odeslal Markoff.tk
protoze w2k nemaj dos :D
nektery verze awdflash si nejdriv nahrjou bios do pameti a pak flashujou, nekery kousek nahrajou, flashnou, nahrajou... a pak BB zamrzi :) Nejlepsi je mit boot CD a pak to flashnout z disku.
já totiž W2k nemám takže sem nevěděl ,ale můžeš si taky udělat bootovací disketu v XPčkách a potom to flashnout z HDD?
můžeš-formát diskety/vytvořit spouštěcí disketu MSDOSCitace:
Původně odeslal sebad
jo tu disketu vim ale proč doporučujou flashovat z diskety když to de jednoduše z HDD?Citace:
Původně odeslal Xfantasy
Disketu používám jenom pro najetí do dosu,pro flash jen z HDD.
Teda nyní jenom z HDD a to rovnou z WinXP.