Schanim ovladac pro Dexxa steering wheel pro winXP.
Nemate ho nekdo ?
Printable View
Schanim ovladac pro Dexxa steering wheel pro winXP.
Nemate ho nekdo ?
zadnej neni potreba - jestli je to ten co mam ja, tak staci nastavit Pakovy ovladac (2 osy, 4 tlacitka)
nj, naco ovladac - pridat vlastni - rizeni auta kalibraze a jeto :)
Ten pakovy ovladac jsem zkousel ,ale pisemi to ,ze zarizeni neni pritomno
...tak presne tenhle problem resim taky. volant je dexxa steering wheel :?Citace:
Původně odeslal MarekG
Taky resim proc mi vsechny pakovy ovladace fungujou a tenhle volant zrovna ne... cim to?? Chtel jsem si zajezdit tak jsem ho oprasil, pouzival jsem ho naposledy na starym PC s WinMilenium a ted to na XP home nefachci...
a co mate za zvukovky? (game port)
mel sem volant Interact V4 s FF a kdyz sem mel zvukovou kartu Fortissimo, tak volant proste nejel, a kdyz sem ji vymenil za Live! tak jel v pohode :roll:
pritom jinej volant na tom Fortissimu taky jel
takze to cely je asi pekna alchymie :|
mam zvukovku ze staryho kompu, je to SB Live, predim jsem mel system WinMe a vse jelo jak ma... na XP to nejede... ostatni herni zarizeni ano... vypada to jako kdyby se proste ten volant nepripojil (fyzicky), proste XP ho nenajdou a napr. gamepad jo...
V BIOSu mam vyplou zvukovku na MB ...
Citace:
Původně odeslal wong
Mám rovněž problém s tímhle volantem. Jak ho rozchodit pod XP??? Má to ovladače jen pro W98 a jiný prej nikdy nevyjdou??? Co teď? Tobě to jelo pod Win XP ?
ja dexxu mam a pod WinXP vesele jedu, presne jak uz bylo napsano, zvolit/pridat ho jako ovladac 2osy/4tlacitka, pokud se ti neukazuje tak mas mozna problem v gameportu (nemas ho zakazanej?
Ale já nemám Dexxu, já mám Interact SV-283 FF. Myslím, že když ho přidám jak říkáš, tak se můžu s FF rozloučit. Rozchodit ho jako normální joy by asi nebyl problém. Mám jen drivery pro W98 ty jsou k ničemu.
Odpovidal jsem na puvodni otazku, ne tobe. :DCitace:
Původně odeslal malli
Kontaktuj vyrobce volantu...ale mozna se dozvis, ze Windows XP is not supported :idea:
výrobce už není.... :)
Já mám Viking Force Wheel - s force-feedbackem (výrobce z Holandska, spíš jenom překupník z Taiwanu :-/ ) a taky jsem dlouho nemohl sehnat ovladač do Windows XP. Pak jsem ale někde vyšťoural ovladač pro Windows NT a ten chodí v pohodě. Ovladač přímo pro XP asi už nikdy nebude, ale to mě už nevadí... Prostě zkus vyhrabat ovladač na Windows NT, ty existovaly souběžně s Windows 98, takže teoreticky mohli udělat v tý době ovladače i pro ně. Přeju hodně štěstí při prolézání Taiwanských ftpček :-)
Jinak ten můj volant vypadá zvenčí úplně stejně jako Dexxa, ale má 6 tlačítek, 8mi směrný kříž a už zmíněný force-feedback.
Skúšali ste funkčnosť gameportu niečím iným (obyčajný džojstik a pod...)
Či náhodou nemáte tento problém: http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=53489
Typicky je to to, čo písal wong - zo SB Live to chodí (už som to v tom threade zdôvodňoval)
a kde jsi to prosimte sehnal...? myslis ze je mozny to jeste tedka nekde sehnat ? ten ovladac na Vikings Power Wheel Force Feedback
SN :994300416
dik moc
Zkus to odtud, snad to půjde :http://ts.thrustmaster.com/eng/index...2&pid=40&cid=1
http://list.driverguide.com/list/company1904/ - mrkni sem, ale musíš se registrovat, je to free/já to nezkoušel/ - jinak fakt odkazy jsou normálně na netu, hezký den V
dik moc...snad to pujde