o kolik můžu přetaktovat tuto kartu ted mi jede 550/280 dík
Printable View
o kolik můžu přetaktovat tuto kartu ted mi jede 550/280 dík
Zkoušej a uvidíš :wink: co na tom máš za paměti? jádro bys moh trochu ještě potrápit, ale ty paměti newím co tam je. Napiš výrobce a kolik mají ns, pokuď nevíš jak to zjistit, tak opiš všechno co je na ni napsanýho. Na ty paměti. takovej ten obdelníček černej :!:
mne ide uplne stabilne z orig 250/513 na 300/600
teraz skusam 310/610 ale niekedy to sekne (len neviem ci kvoli vga, cpu alebo nieco inemu)
max som dosiahol 330/650 ale to uz na obrazovke lietal dost slusny bordel
chladenie mam standard
neviete niekto ako sa daju zistit informacie o pamatiach bez toho aby som dal dole chladic (napr. cez nejaky sw)
Me jela MSI Ti4200 64MB s 3,6pametma 310/635 bez chyb! 8-)
já jsem tam měl 280/550 a dělali se mi tam takový jakoby blesky občas co to je můžu jít ještě vejš?
to uz ti vypadavaji textury - spis bys s tema pametma mel jit niz nebo udelat pasivy na pameti, aby tolik nehraly :wink:Citace:
Původně odeslal marek25
Skor by soim ti poradil ze daj dole frek na gpu na takych 270 ak ti to bude robyt furt tak to su pamate ale ak nie tak je to gpu ;)Citace:
Původně odeslal riksa
najprv taktuj pamate potom gpu a uvidis kde je strop ;)
JJ,taktuj zvlast,myslim ze na 300/600 bys ji mohl dostat,to jde SKORO kazda GF4Ti4200Citace:
Původně odeslal KOVO
ty blesky - to podle me jadro nebude, to je typicky prehrivani pameti. gpu by se to spis sekalo nebo rovnou zamrzloCitace:
Původně odeslal KOVO