-
R9600 EZ 400/400???
Karta PowerColor Radeon 9600 PRO EZ ?
Kupoval som ju ako EZ, ale na krabici mam napisane ze PRO. Inak pamete ma Hynix 307A a oznacenie karty je C3G . Mate s nou niekto skusenosti? Je to PRO verzia alebo co to vlastne je? Takty ma 400/400. Na kolko by sa dala bezpecne pretaktovat? Stala asi 5800sk s dph.Este raz co to vlastne je???
Help my sakra!!!!!!!!!!
Co tu kartu nikto nemate?
-
To EZ je okresaná verzia klasickej Pro...Okresaná tým spôsobom, že takt pamätí nie je 600, ale iba 400 MHz....Inak je to asi to isté....Kam ti až pôjde pretaktovať musíš zistiť sám....
-
Je to karta, kterou zacali delat nekteri vyrobci, obecne se ujal nazev 9600 Pro LE:
Radeon 9600 Pro LE
RV350 (4x1, 128 Bit)
400/200(400 DDR) MHz
-
Takze by sa dalo povedat, ze je vykonovo slabsia ako pro ,ale zasa silnejsia ako nonpro?? A ovlivni moc vykon ked ju dam len na 4AGP ???
-
nekde dela a 8x bordel
ja ji dal na 4x a myslel jsem si jak mi neklesnou marky
v 01 i 03 stouplÿ!!
v 03 o moc ne a 01 asi 300 takže taky moc ne ale je to podivny
8x ->4x a vykon jde nahoru... to je jedno..3dmark nehraju hraju hry a ty ted bežej v poho a na 8x se to řict nedalo :wink:
-
Super, to si ma fakt potesil Joxerus, ja som sa zas v Leveli docital, ze niektore verzie R9600 ,ktore maju 256Mb ram su vykonovo este slabsie ako ich 128 verzie. Je to pravda?? Inak s tim AGP je to fakt divne ale zaroven mi to vyhovuje! ;D ;D
-
No obyčajne ked výrobca capne na kartu 256MB pamete, tak potrebuje aspon čiastočne znížiť cenu a dá tam pomalšie ramky....síce 256, ale šunky.....
-
me to 4x taky vyhovuje -neni problem a vykon šel nahoru
jj je to pravda - vyrocbci u 256 "nekdy" davaj pomaljesi pameti
-
Fast Write ??
Stiahol som si katalisti omega 3.10. a neviem co to je fast write? Mam dat on/off ? Ake ma byt vseobecne nastavenie 9600-ky ??? Tak aby dobre fachala, napiste please ??? ???
-
Fastwrite daj OFF - robi iba problemy a takisto pomaha pri tychto kartach nastavenie AGP - 4X
-
Pomoc, prosim ta , tak ta moja karta 400/400 je asi ...
No mam tam catalisti 3.10 a zadny kontrol panel sa mi tam nedal, stiahol som si rege 3d tweak a aj riva tuner a oba ukazuju ,ze mam takt pameti 200!!!! CO TO MA ZNAMENAT, inak niektore hry mi aj zamrzaju ako napr. Warcraft3,Cac Generals,3DMARK 2001SE mi tie pri niektorych testoch.Zasa commandos3 ,NFS7 ,vice city acall of duty idu bez chyby. Prosim pomoc!!! Co zo je s tima pametama??? aHEEEEEEEEEEEEEELP
-
400*200
Pomoc, prosim ta , tak ta moja karta 400/400 je asi ...
No mam tam catalisti 3.10 a zadny kontrol panel sa mi tam nedal, stiahol som si rege 3d tweak a aj riva tuner a oba ukazuju ,ze mam takt pameti 200!!!! CO TO MA ZNAMENAT, inak niektore hry mi aj zamrzaju ako napr. Warcraft3,Cac Generals,3DMARK 2001SE mi tie pri niektorych testoch.Zasa commandos3 ,NFS7 ,vice city acall of duty idu bez chyby. Prosim pomoc!!! Co zo je s tima pametama??? aHEEEEEEEEEEEEEELP
-
ty udaje v rage jsou uvadeny v SDR... takze 200 znemena 400MHz DDR - skutecnych :idea: