Ahoj vsichny,nevite kde se da zohnat takova ta samolepici folie ktera vypada jako koberecky do aut-takova ta zelezna,ja ji nikde nemuzu najit.???!!!Danke vsem
Printable View
Ahoj vsichny,nevite kde se da zohnat takova ta samolepici folie ktera vypada jako koberecky do aut-takova ta zelezna,ja ji nikde nemuzu najit.???!!!Danke vsem
spíš mi to u pc příjde jako modding fólie než tuning :wink: , kouknu teď na net, někde jsem to viděl
OK dik.Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
zkus www.autodoplnky.cz ( kurnik, to uz je druhej prispevek s touhle adresou - aby to nevypadalo ze jim delam reklamu :| ) tam tyhle kravinky do aut za desny prachy maji...Citace:
Původně odeslal crazyape
a nebo www.foliatec.cz ... a taky to rvu kam muzu :-)
Nemuzes mi hodit prosimte presnejsi link???Ja to tam nenasel...ThanXCitace:
Původně odeslal basik
maj framepage > nemuzu hodit presnej link ... dej tam nekde online katalog ... styling interieru nebo co ... a tam uz si to nekde najdi
Na tý stránce to je ale je to hrozně drahý za tu folii chtěj něco kolem 1200 chtělo by to něco levnějšího
v kazdem lepsim tapetarstvi se da sehnat jako samolepící folie a sojí 150 za metr a má šířku 60 cm a jak to vpadá můžeš vidět na mým case ;D www.sweb.cz/vogo ;D
Perfektní díky moc asi to nemá žádný zvláštní jméno že?
no unas v tapetrstvi je to tak ze si vyberes jako v samosce roli tapety a reknes kolik toho chcesCitace:
Původně odeslal korka