Zdravicko,
mam asus a7v333 ale bez RAIDu, ta raidova verze uz se neda sehnat.
Muzete mi nekdo poradit co si mam jineho koupit? Jde mi hlavne o ten raid a kdyby to byl ASUS tak by to bylo uplne nejlepsi.
Diky
Printable View
Zdravicko,
mam asus a7v333 ale bez RAIDu, ta raidova verze uz se neda sehnat.
Muzete mi nekdo poradit co si mam jineho koupit? Jde mi hlavne o ten raid a kdyby to byl ASUS tak by to bylo uplne nejlepsi.
Diky
A co tak EPOX 8K9A2+ ?? mas tam aj RAID a uz do buducnosti aj SATA. Vyborna na OC, prefektna stabilita, stale new biosy, a mnoho prednosti a vyhod oproti konkurencii.
Toho EPoXe ti muzu doporucit taky, je super
Alebo keď chceš ušetriť tak Epox 8K5A2+ - trochu staršia, ale výborna doska...
Alebo 8K5A3+ keď chceš 8 zariadení na RAID...
Jasně, vykašli se na ASUS a jdi do EPoXe, kterej má na konci označení + :)
anebo ode mne kup toho asuse s raidem ;-)
Jde o to, jestli chceš raid od PROMISE nebo od HOTROT ??
asus A7V333 RUF je imho jen s promise
teda pokud prave ted nezmenili vyrobu ;-)
dikas moc za info,
jakej je rozdil mezi HOTROTem a PROMISE?
Třeba abit dava na sve desky Hotrod - ten mam ja - připadá mi sice složitější, ale rychlejí nabíhá, kamarad ma Promise, ma sice hezčá a přehlednější menu, ale když připojiš třeba další disk, a nechceš dělat RAID, tak je to hrozně pomaly proti HR. Nazor je to subjektivni a tak mě za to neukamenujte.[/code]
Myslite si ze fakt je lepsi jit do toho EPOXu nez ASUSe? Chci kvalitni desku, ta moje a7v333 se mi libi ale ted resim problem s diskama, mam hodne disku a malo pripojek ;-)
No jasne, že áno... Pozrieš hocijaký HW web a uvidíš ako ich všade chvália... A sú lacnejší ako Asus...Citace:
Původně odeslal Paja
Epox je teraz asi taká legenda, ako bol voľakedy Abit, keď prišiel so svojim Softmenu...
ja bych bral Epoxe je to zarucena kvalita ;)Citace:
Původně odeslal Paja