Tak jsem si pocet.. na pctuningu :D je ten clanek o odemikani palomin vodivou gumou.. pravdepodobne ju mam v kalkulacce.. a chcel bych jit na 166fsb.. tak c oradite?? na SL69 nemam, a tak se mi zda lepsi guma nez EL1..(je lepci nez EL2?)
Printable View
Tak jsem si pocet.. na pctuningu :D je ten clanek o odemikani palomin vodivou gumou.. pravdepodobne ju mam v kalkulacce.. a chcel bych jit na 166fsb.. tak c oradite?? na SL69 nemam, a tak se mi zda lepsi guma nez EL1..(je lepci nez EL2?)
el1 i el2 sou hrozny sracky-za chvili to vyprcha, i tuha tam vydrzi dyl nez todle
A kde sa da zohnat ta vodiva guma ??
prawe a vetsinou to nejde ani nanyst :(Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Tu vodivú gumu naozaj odporucam. Je to cistá a jednoduchá metóda, ktorú máte do 5 minut hotovú.
Zohnat sa dá v hociakých digihodinkach...ci kalkulacke,...podovnom. Velkost proste upravite...nalepite a hotovo.
V pripade nefunkcnosti ci ineho rizika ide proste zlepit a CPu zreklamovat, ci predat :)
to jest vse...
tak gumu mam vybrakoval sem cyclocomputer.. ale je na ni takova ruzova sracka co s tim??
Si vem zarovku,bateri, 2 dratky a tu gumu a zkousej ji,kdy vede a kdy nevede proud ;) ;D
som sa s tym raz asi tyzden hral, rozobral som troje stare digitalky, ziskal som z nich tie gumene pruzky roznych profilov a roznej hustoty vrstiev a nic :evil:
mam pocit ze tie mostiky su trochu moc zapustene do tej dosticky a preto na ne guma neprilieha... mozno by stacilo na kazdy pin dat prtavu kvapocku vodiveho laku, aby to vystupilo nad povrch a potom to premostit tou gumou... skusal to niekto takto?
Zkus ty mostiky jemně přejet jemným šmirglem 8)
Vodivou gumu uz mam, ale jak ji lepite, nebo fixujete ma spravnym miste, a dostatecne pritlacenou, izolepa se mi nezda to pravy orechovy.
moje řeč 8)Citace:
Citace:
Původně odeslal Faanda
Vtip spociva v tom, dat na seba tolko vrstiev,aby na izolepu dosadal a tlacil samotny chladic na procesore. :wink:
Zeleny XPcka se gumou odeknou asi dost tezko jelikoz maji zaprve ty kontakty zapusteny, zadruhe zalakovany.. takze i pri odemykani lakem je zahodno je oskrabat pro idealni kontakt...
Mozna snad kdyby naka guma byla hooodne mekka ale vetsinou tomu tak neni
panove to nikdo z vas na te gume nemel tu ruzovou sracku?? nikdo nevi jak ji dostat dolu??
Ty si maslo ja to mel na Thunderbirdu asi pul roku-nanasel sem to tam asi 5 vterin a fse fachalo napoprve uplne fklidku nic nevyprchalo... a ze se hral pekne!Citace:
Tagze to mam skusit?? ???Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Bacha na to s tou gumou!!! Zkousel jsem to doma asi tři dny a nic-mam zelenyho :-((( .Kdybych nemel desku,ktera podporuje tu diodu uvnitr procaku (mam Soltek SL-75DRV5) Tak uz jsem ho asi 15x vopálil.Vona je totiž ta guma docela vysoká a tak brání dosedání chladiče(vůbec to nechladí).Z toho plyne další problem.Jak mi nedosedal ten chladič přesně na jádro tak byl jenom na hraně a tu pěkně zbrousil.Prostě mam urvaný rohy u toho křemíku.Sám se divim,že mi to ještě fachá. BACHA NA TO!!! Jinak všem mnoho štěstí při odemykání!!!
jasne za to nic nedas doporucil bych nanaset spendlikem(namocit a dat tam malou kapku) p jedne strany si dej(pridrz) papir a nech chvili zatuhnou a pak z obou stran az dokunce ja to delal bez papirku ale pka sem musel ty mista gde se to potkava seskrabnout paratkem(neni tak ostra a neposkrabes CPU a gdyz se na spisku pritlaci tak dokaze smazat lak docista) no proste to skus a dej vedet:)Citace:
Původně odeslal Prokop
no to bych nechtel nejlepsi je to stejne "postaru"Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND
Kazdy to rad nerad horuce :)
nebo nanes vetsi kapku pres vsechny mustky(dobre se dela sirkou), nech chvili schnout a pak lehce vyskrabni jehlou mezery - zkouseno s el-2 a po 3/4 roku odpor na mustcich 1-2ohm 8) 8) 8)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Neexistuje taky nahodou vodivá izolepa, která funkuje na stejném principu jao ta guma??
Odpadnul by tim problém, jak u gumu prilepit.
dekujem dam na tve rady a žádná guma :wink: :wink:Citace:
Původně odeslal SECRET_AGENT_BOND