nataktujte svoje ud masiny a at uz sme v prvni stovce !!! uz nam zbejva jen neco malo kolem 300 000 bodu akorat zer zacinaj prazdniny takze nase skolni kompy prestanou pocitat tak bude muset doma pocitat 36 hodin denne !
Printable View
nataktujte svoje ud masiny a at uz sme v prvni stovce !!! uz nam zbejva jen neco malo kolem 300 000 bodu akorat zer zacinaj prazdniny takze nase skolni kompy prestanou pocitat tak bude muset doma pocitat 36 hodin denne !
tak zrovna ja budu mit taky pres prazdniny utlum :-(
No to jo, ty prázdniny na přísun bodů moc nejsou :?
ja mam utlum dlouhodobej pac v praci mi sebrali dva kompy :| Ale kilo stejne za chvili dame ;D
no ja sa uz blizim k prvym 100k bodom ;) a ako team to urcite dame coskoro :) zapojim do toho nejake dalsie extremne stroje co budem testit a nema problem ;)
MadCap
no dam boty na to, ze do noveho roku budem v TOP 100
Jenom oznamuju, ze jsem se navratil do tohoto teamu. Zlost ze smazani podpisu uz me presla a proto jsem prisypal svych 21.000 bodiku. Neni to moc, ale aspon neco. :-)
Sakryš sakryš . :) tak to abysme si s tomem pořádně pospíšili a nechali počítat všechno co máme v záloze :) .... sakra dyt vono uš všechno počítá :lol: no nic.... tak hol budou počítat aspon těch 24 hodin .... kdyš uš nic jinýho...
Vitej zpatky :-)Citace:
Původně odeslal Halen
#101 , kua no tak až v roce 2004, ale stoupáme pořád :-) .
doufam ze nemas nejaky kecky pac se na ty tvoje boty uz tesime !!!Citace:
Původně odeslal Austin
tak co jsem dneska po prichodu do prace zjistil ze mam jiz prez 100 000 bodu... a prez 10 let cpu casu.
gratulace :D
Ja sem dneska zjistil ze mi nekdo v patek vypnul kompa :( A na jednom kompu mi odinstalovali UD buuuu smr :cry: Takhle me Marlboro predezene :)
Po delší odmlce co jsem tu nebyl vás všechny zdravím..Po celou dobu se však pilně počítalo 8-)
tak dneska sme 101 .. tak sa to blizi ze? ;)
MadCap
Prohral jsi boty :-)Citace:
Původně odeslal Austin
Uprimnou soustrast :| ale na druhou stranu jupiii,Citace:
Původně odeslal Maxik
Ze ta stovka ale odolava, co? sleduju to kazdej den a stale nic, chce to pridat chlapci a neflakat se, pokud mozno vemte do ruky i kalkulacky :idea: ;D
myslim ze to mame pani nie? ;)
Points Generated (Rank) 15,595,325 (# 100)
sme husto zabojovali a dali tam 80k bodov a je to doma ;D
trikrat hura zapijame to v piatok v Brne ;)
MadCap
JJ uz je to tady!!!!! ;D ;D ;D
je videt ze prez svatky bylo dost kompu OFF
99 Overclocking.cz 15,651,878
uz sme zase o stupinek vejs !!!
huraaaaaaaaaa
akoze inak to teraz rulujeme ;) keep it on pani! :) 50tka tras sa! ;D
MadCap
no to bych nerikal tak nahlasCitace:
Původně odeslal MadCap
ted uz sou mezi jednotlivejma teamama celkem velky rozdili
treba ten 50. ma 2x tolik bodu co my !
By me zajimalo kdo je Ladislav Netlik protoze je zaregistrovanej od 1.12 2003 a uz ma odeslanejch za mesic a 6 dni 1390unit a ma 303 731 bodu..
Ten musi mit ranec hyper super masin.
no pise sa ze ma 14 device instalations a keby mu bezali 24/7 tak to dava a ked su to gut stroje
MadCap
doufám, že je u nás v teamu :?: 8-)Citace:
Původně odeslal honzAK