Mam naistalovany mandrake 9.1 pri pozrani filmu z cd mi seka video, pri pocuvani hudby z cd mi trha hudba,, nevite poradit ako to odstranim? ???
Printable View
Mam naistalovany mandrake 9.1 pri pozrani filmu z cd mi seka video, pri pocuvani hudby z cd mi trha hudba,, nevite poradit ako to odstranim? ???
nj, to je tezky, kdyz nenapises cim to prehravas, jaky ovladace mas na audio ...
Jestli mplayer, vrele doporucuju ho pekne prekompajlit s maximalni optimalizaci pro tvuj CPU, je to hodne znat.
Hodne zalezi na grafice, na zvukovce, na DMA atd... Zkus si pohrat s vystupnima pluginama v mplayeru.
Jinak tenhle dotaz tady uz byl snad milionkrat, doporucuju tlacitko Search
pouzivam to co je v mandrake ten prehravac, ten mplayer mam stiahnuty len tak kompilacia mi nejak nejde :| Na zvukovgu mam ovladac tiez z mandrake nic som neisntaloval, pretoze to neviem este.. Som ja lama, ja viem ;D
Ve FAQ je navod, podle neho jsem Mplayer prekompiloval v pohode :wink:
Mam taky MDK 9.1 ;D
rekl bych, ze problem bude v male cache pri prehravani z CDcka... mne se taky skubou DVDcka standartne... staci pridat trochu cache a jede to jak vino...
jak to ovsem udelat v totemu to nevim
Pokud by si fakt nevedel jak to zkompilovat tak staci zadat tyto tri prikazy do shellu v adresari se zdrojakama mplayeru a trochu si pockat ;D
./configure --enable-gui
make
make install
a vse by melo byt v poradku.
Jo a taky nezapomen hodit nejake ty skiny do /home/sheppard/.mplayer(hadam). Bez toho nepojede gui. IMHO je lepsi konzolova verze(hlavne stabilnejsi)
Mplayer ruleeeeeeeeeeeez.