poradte co je lepsie nez to Volcano 7+, je nieco co lepsie ochladi a aj menej hluku vyprodukuje????
s pozdravom
Rado
Printable View
poradte co je lepsie nez to Volcano 7+, je nieco co lepsie ochladi a aj menej hluku vyprodukuje????
s pozdravom
Rado
toho jsou mraky, ale jsou tomu (nerikam ze vzdy) primereny ceny. jestli jsi v londyne, tak kup zalmana 7000 :smoke: nebo nejaky pasivy od thermalrightu
V7+ je ok pokud pouzijes jiny ventilator. Ja na nem mam 80 Coolermastera a pohoda jazz.
nebo treba ja tam zitra nebo v nejblizssi dobu budu davat smart fan II ( thermaltake kdyby nekdo nevedel ) a jeste mam pod tim udelanou redukci z 80mm vetraku na 70mm vetrak, do ktere davam ledky jako osvetleni a vypada to celkem dost hodne cool..... ale takovy papst by nebyl taky nejhorsi, ale uz nema takovy vykon jako smart fan II ( 75 CFM :eek: ) .... takze ja volim smart fan II
So smart fanom mam zlle skusenosti, uz je v sufliku. Pri nizkych otackach je to hrozne a ja mam rad ticho (skoda, ze sa mi nepodarilo urobit uplne tiche pc, ten HDD huci jak svina :-) ).
poradte co je lepsie nez to Volcano 7+, je nieco co lepsie ochladi a aj menej hluku vyprodukuje?
:arrow: Pokud mas dost penez tak bez rozhodne do Zalmana 7000 Cu připadně verze Al/Cu
Ahoj Rado..ako sa mas?
Kup Zalman 7000ALCU budes prekvapeny...:)...odporucam ti ho...na ten V7+ sa vykasli.
to uz radsej si zoberiem vodnika od Galaxixo ..ten ze ich vyraba, neni to leps napad?
RAdo
nebo ho hod na 5V ja to tak zkousel a byla to fakt pohoda!Melo to asi 2400 otacek!