Chtěl bych se zeptat jak vůbec toto používat a co to podporuje já to zkoušel příkazem wine program.exe a nějak to nešlo!
Printable View
Chtěl bych se zeptat jak vůbec toto používat a co to podporuje já to zkoušel příkazem wine program.exe a nějak to nešlo!
Musis si to nejdriv nastavit :roll: = hlavne mu rict, ktery casti disku ma pouzit jako wokeni disky + pripadne nastavit ktery dll ma pouzit primo z woken = nekde je z woken vygrabnout. Precti si manual.
Napr CZDC++ do jisty verze (ted nevim do jaky) pod tim fungovalo vpohode. Tejka to chce nejspis naky dalsi dll a paac nevim jaky, tak uz mi to nejede. Win/total cmd pod wine funguje vpohode vcetne ftp.
Tot vse co sem testoval, nejak to na nic nepotrebuju, 90% games pod tim stejne nepojede jak by melo a za zbytek je primo pro linuch milion nahrad.
Jakej manual myslíš LDP? A kde ho sehnat (nemyslím kde sehnat LDP!)?
Nejlepsi utilitka je na to "winesetuptk", je to pekny prehledny pruvodce, wine pak funguje bez problemu.
A kde ho sebrat?
"Na netu." Kde jinde? OMG, stahni si balicek ke sve distribuci nebo co pouzivas! Nebo si to zkompiluj. To uz je tvoje vec...
Jak připojit registr ve Win?