Puvodne mam na desce v chipsetu 400Mhz a bezi mi to po OC na nekejch 570MHz
Je potreba to chladit?Jak to chladite vy a cim se projevuje prehrati chipsetu
Dik
Printable View
Puvodne mam na desce v chipsetu 400Mhz a bezi mi to po OC na nekejch 570MHz
Je potreba to chladit?Jak to chladite vy a cim se projevuje prehrati chipsetu
Dik
to bys mel poznat sam... jestli pece tak jo a pokud ne tak asi ne ne. :)
ja to chladim vodou
u me se drive prehrivani projevovalo seknutim ale castejc spis primo resetem kompu
Moje deska měla na NB jen pasív se žvejkou,tak jsem ji sundal, dal tam stříbro a na heatsink jsem přišrouboval větrák, který se dává do turbín.(6000 rpm,ale neřve)
Zalman ZM-NB47J
nj taky mi pekne topil, takze tam mam Coller Master DP5 viz. popis, nechal sem tam zatim i ten orig. vetrak, toci cca 7000ot/min a dela strasny bordel, az budu menit vetraky za silent tak pude z PC pryc
Zalman CNPS-7000Cu + K7S5A orig. pasiv RULEZ.
Hned po instalaci Zalmana sem měl po problému,protože krásně ofukuje i ten melej pasivek na southnorthbridge 8-)
no jo ale kdyz to vezmas celkove tak ECS K7S5A ANTIRULEZZ, protoze z te desky toho moc nevymacknes, takze ten NB ani nejak extra hrat nebude..... :idea:
pravda :? :-(
Ale jinak sem koukal na test chladičů na www.pretaktovani.cz a vybral jsem správně už dávno 8-)
No ja som dnes presiel tiez zo Zalmana NB47J na vodnika. Dal som to o 2MHz vyssie :)
jak kam prichytim ten vetracek na ten pasiv
bud prisroubujes mezi zebra a nebo neco vymysli, jestli nejsi technicky antitalent tak te neco urcite napadne
Mal som rovnaky problem, rozmyslal som ako chladit pasiv (mam obycajny pasiv co standardne montuje Asus). Ale ako som kupil Zalmana 7000A, tak medzi tymi rebrami pekne prefukuje vzduch a este ked je ten chip otoceny o 45° tak to uplne pekne prefukuje medzi rebrami a chladi sa to - pohoda.