Prosim muzete mi poradit jak nejlepe flashnout Bios teto desky?..nemam s tim vubec zadne zkusenosti, ta deska ma v sobe integrovany specialni program na upgrade biosu ne?
Diky za pomoc
Printable View
Prosim muzete mi poradit jak nejlepe flashnout Bios teto desky?..nemam s tim vubec zadne zkusenosti, ta deska ma v sobe integrovany specialni program na upgrade biosu ne?
Diky za pomoc
Ano má v sobě flash program integrovanej,ale můžeš použít i awdflash.
Nejsnažší je flashnout přes utilitu k desce,něco jako live update a tam buď stáhnout atomaticky přes net,nebo si stáhnout bios a flashnout to taky přes něj.Děje se to z win,takže je to nanevíš jednoduché bez jakýhkoliv znalostí. ;D
osobne na tyhle desce pouzivam nainstalovanej ASUSupdate a nemel sem zadnej proble,..
sam stahne, sam testne, sam flashne. akorat pak restartujes a je hotovo
Ja to delam tak, ze si stahnu z homepage ASUSu nejnovejsi BIOS a pak ho pres ASUSupdate flashnu.
Já taky...Citace:
Původně odeslal Crus
Je chlapi vy vsichni mate tu desku co si chci kupovat,muze te mi rict jak jste s ni spokojeni ja si chci kupovat tu novejsi E-Deluxe,hlavne kvuli 1GLAN,je dobra na pretaktovani?
Ne, nemuzou. :wink:
Od toho tady mame nakupni poradnu. K te obrat svuj zrak. :-)
jaky BIOS muzu pouzit kdyz mam PCB rev. 1.04 ? aktualne mam BIOS 1003 ... www.asus.com.tw mi nejede a na zbylych sajtach je vzdy presmerovani na .tw
a ke vsemu se mi ASUS Update nepripoji a jen pise ze too many users, ale kdyz se zkusim pripojit pres ftp klienta tak se tam v pohode dostanu :(
tak diky vsem :lol: uz sem to zjistil... posledni BIOS pro PCB 1.xx cili 1.02, 1.04 a 1.06 je BIOS v. 1007d_r1