Prave mi postarka doniesla Matrox Mystique PCI 4MB - pojde namiesto ATI do 2. PC. Karta je pekna :drool: Dufam, ze drivery budu lepsie ako ATI.
Ma to nejaku podporu 3D?
Printable View
Prave mi postarka doniesla Matrox Mystique PCI 4MB - pojde namiesto ATI do 2. PC. Karta je pekna :drool: Dufam, ze drivery budu lepsie ako ATI.
Ma to nejaku podporu 3D?
3D to "má i nemá" :roll:
Direct3D jen ve win98 s DirectX 5 nebo 6.x
neinstaluj DirectX 7 nebo vyšší, jinak ti Direct3D nepůjde vůbec
neumí bilineární filtrování
některý starší hry na tom šlapou docela dobře - Forsaken, MotoRacer (oboje na Cyrixu P150+ v poho :smoke:)
OpenGl neumí
filmy většinou to nestíhá :?
Takze 3D tam nejake je - asi ako na Matrox Millennium - test v dxdiagu prejde. Mam tam DirectX 9.0b ;D
Drivery su spolocne aj pre Millennium a maju jednu chybu - zamrzne to pri overlay aj pri Direct3D. Skombinoval som to s drivermi na Millennium II a uz to chodi.
[edit]
BIOS som hned flashol z v1.3 na v1.8. Karta ma 4MB SGRAM, podla HWiNFO bezi na 60MHz (jadro) a 90MHz (pamat). 2D vykon je velmi slusny :-)
2D vykon by mel byt slusny, je to preci jen matrox. jinak ty directy mam dojem maj bejt 6.x starsi 5.x snad ani nemely podporu HW 3D... myslim, je to uz davno.
Expendable sa da spustit, ale dost to seka ;D
Hod foto, nech sa pokocham ;D
Nie je to taka ista aku mam ja? (kedze je teraz pozicana - nie som si isty)
Ak su tie karty totozne,a tato ide v textovom rezime, mohol by si ich porovnat (premerat) a mozno by zi zistil, preco ta tvoja/moja nejde.
Nie, Millennium je dost odlisne:
http://www.rainbow-software.org/misc/millennium.jpg
No holt uz som ju dlho neviedel ;D odisla pomerne rychlo.Citace:
Původně odeslal Rainbow
EDIT:To Millenium je o "kusok" vacsie veslo ;D
Jee, Mystique se 170 MHz RAMDAC, skoda ze jsi nemel jeste stesti jako na 1064SG-H s 220 MHz RAMDAC (Mystique 220 byl 1164SG).
Taky bych nejakou bral do tretiho PC, zrovna jako Hasich jsem na Cyrix 6x86 MX (vlastne IBM ;-)) na tom hral MotoRacer (spis ale DirectDraw hry jako Diablo II a Jagged Alliance 2) spustil ledasjaky 3D, ale v Colinovi mel pruhledne kopce, v 3DMarku99 taky more chyb, ma to jen par 3D featurek.
Baron ma ode me Mystique 220 s 220Mhz RAMDAC a s memory upgrade modulem, takze nejlepsi mystique ;)
http://deekay.wz.cz/mystique.jpg
ja tu mam jednu G100 a jednu tusim staru Millenium...
Jo ten upgrade modul jsem shanel jak divej, nasel jsem ho tusim na gothic.cz za nahoraznych 900,-. V Anglie ho meli v prepoctu za polovinu, njn ....
Jinak zavidim, pasivek na jadre, ja si pamatuju, ze pretaktovat to sice slo, ale jen o malinko ...
Taky to melo SGRAM a tusim Millenium II melo drahe WRAM dokonce.
Jeste sehnat doplnujici Matrox m3D (PowerVR PCX2, urcite super pracicka :-) ) a pak je to dokonala karta :drool:
Jedneho Matroxa Millenium II mozem mat len v jedinom PCI slote, druhy je scasti strceny v chladici. ;DCitace:
Původně odeslal -=HaDeS=-
DeeKay> :drool: Tak ten rozsirovaci modul by som chcel.