určite existuje nejaký patch na odstránenie reklamy z ICQ 2003b Pro... vie niekto o tom niečo? :?:
Printable View
určite existuje nejaký patch na odstránenie reklamy z ICQ 2003b Pro... vie niekto o tom niečo? :?:
Dalsi moznost je treba pouzivat mirandu nebo podobny programy :wink:
Hmmm.... a kdyz se ptam jak na service pack u winxp, tak mi po chvili nekdo lockne thread .... :/ TFUJ
no... ale toto nie je nič nelegálne ;D
a treba mať len nejakú vhodnú utilitu na zmenu serial čísla... už som ticho ;D
Jaká reklama? Furt tu někdo mluví o nějaké reklamě. Jedu s ICQ 2003a build 3800 a nikdy mi žádná reklama nepřišla, nevím, o čem mluvíte..... Že by to bylo tím, že jedu přes firewall? :-)
Citace:
Původně odeslal Rado
On mel na mysli asi ten banner ;)
tie dva hrozne veľké bannery, jeden priamo hore nad contact listom a druhý keď píšem správu :!:
edit: zišlo by sa niečo podobné aj na DAP 5.3 ;D
Mno kdyz uz to tady je, tak peidam svuj link: astalavista.box.sk .... pro testovaci ucely... ;D
a čo tam ako má byť? to je všeobecne známa stránka...
Když píšu zprávu, nikdy jsem žádný banner neregistroval a nad Contact listem ten centimetr vysoký obdélník vůbec nevnímám, ale je fakt, že o ten centimetr bych mohl mít ten proužek nižší, někde, snad v diskusi na Technetu jsem čet, jak jej odstranit
Zkuste se prohrabat TÍMHLE: http://icq.crack.cd/
.. a dejte vědět...
ten banner v ICQ sme dávno odstránili ;D pozri predchádzajúce príspevky...
ale teraz máme problém s bannermi v DAPe :!:
Proč máte ICQ2003b?? verze 2003a 3800 je funkčně stejná a bez reklam....
ale 2003b je novšia a je tam vidno, keď ten druhý píše ;D
To jsem nepochopil..... co to je?Citace:
Původně odeslal Wizzard
to znamená že ak ten človek na druhom konci ťuká do klávesnice, tak mne sa zobrazí hlásenie user is typing....
samozrejme obaja musíme mať verziu 2003b :idea:
No moment, to umí i verze 2003a build 3800. Tak to teda nevím, proč přecházíte na 2003b s reklamama, když verze 3800 umí to samé a bez reklam...Citace:
Původně odeslal Wizzard
ju, no tak to je velmi dulezita funkce ??? ;D ??? !!! ja jsem s 2003a 3800 spokojeny... ma to dost funkci a veci ktere se daji nastavit..... muzes si to upravit podle sebe. Ta miranda se mi nejak nezamlouva designem...... ale to je vec kazdeho co pouziva :D :!:
Ja mam ICQ 2003a build 3800 a reklama tam porad je,nevite jak je to mozne?asi skusim 2003b+patch
jasne, skús ten patch.
a inak v LICQ nie je žiadna reklama ;D
Dřív na to bylo ICQ Plus, ale to už teď na netu nejde najít. Používám ho s v2003a
A co na ICQ 5 6?
ICQ 5.1 Build 3000 & Cestina & Banner Remover. Link ;)