Smutné výročí již bylo. Sirény nehoukaly a lidé se nepozastavili ve svém předvánočním shonu, aby si připoměli...........ale my mužem ;D
takže, brečíme v rytme:
http://www.pctuning.cz/Article.aspx?...=4&ArtID=18820
Printable View
Smutné výročí již bylo. Sirény nehoukaly a lidé se nepozastavili ve svém předvánočním shonu, aby si připoměli...........ale my mužem ;D
takže, brečíme v rytme:
http://www.pctuning.cz/Article.aspx?...=4&ArtID=18820
jo jo,minutu ticha za 3D revoluci v podání 3Dfx :|
věčná škoda :evil:
P.S:Pro rejpály:zase pláčeme nad rozlitým mlékem :wink:
3minutky :wink: :oops:Citace:
Původně odeslal Katoo
já celej den nic nedělal, ježiši kriste, to je nostalgie.... :oops: :oops: :oops:
taky sem si zavzpominal a podival se na svoje kousky, co mam doma :?
Stale na ne pozeram. nieje chvilka kedy nespominam, pretoze na v5500 idem stale.
jeduje ma MS s tym Direct Ixom co je velke obmedzenie pre nas. :(
inak ale pohoda
kristalovo cisty jas :) nad ktorim mozu ostatny zaplakat :)
3Dfx forever :)
klobouk dolů,... :cry:
Vdaka LISP
prave zvazujem nakup GF 4200 alebo pockat a kupit 5700 pro
este nefjem
dobre karty su na trhu leda za 16000 a vyssie coz je uplne ubohe
takze skoda
no a na 3Dfx nezanevrem snad
xystam sa na nej spravit zasadne zmeny hned ako praxy budu.
pasivne chladice na pamete a krasne medenace na GPU a to potom sa bude taktit :))) snad aj na 190 stabilne a mozno aj na 200 :)))))
haha a kde je totom GF alebo Radeonik :)) haha sak ja s vami vybabrem.
no a mozno nakoniec predsa GF :( aj ked tam pracuju 3Dfxaci, neviem neviem
Taky jsem si připoměl, fňuk :?
Ten článek na tiscali je skvělej, ale ta jedna věta v tom popisu:" A přišla ta katastrofická zpráva(i když ji mnozí z nás očekávali).
Nechtěl jsem tomu věřit.
3Dfx forever. :?
ahoj lidi voodo byly skveli karty zrovna ted me ma prijit diamond monster3d2 12mb,jsem zvedav na vykon..
a co takhle riva 128 4mb co vy na ni?
Až to na mě zase jednou přijde, vyndám z poličky starou voodoo1, k ní připojím S3 764V+ 2MB. S timto vlezu do woken98SE a proženu to 3DMarkem99....... A BUDE MI ZASE DOBŘE :wink: 8-)
- voodoo rulez
Začínal jsem na V1,V2,V3/386SX,DX,486,P233MMx, od vánoc 2003 mám viz podpis na paměti V3 2000 PCI jsem nalepil pasivy přidal 80 větrák. Ze 143MHz@201 bez artefaktů na 200MHz tzn. 40% přetaktování. Sice na tom nejedou novější hry ale co bych chtěl za 200,- Kč před 1.5 rokem (kámoš za ní chtěl jen 100,-). Plánuji kupi nějaké lepší ale nevím jestli poznám nějaký grafický rozdíl. Když porovnám Unreal I který běhal na P233 a jaký výkon GK a CPU potřebujou nový hry nic moc.
Ja ked som si vzpomenul na moj vtedy vykonny pc v ktorej mi kotlila V3ka 3000ka... tak som neudrzal slzy... ked som sa dozvedel ze 3DFx padlo ... nemal som moc naladu na nic :cry: :-(
JJ. Když jsem se tu novinku dozvěděl ,tak jsem taky nemohl uvěřit. Největší šok byl pro mě fakt ,že je koupila nVidia. V tu chvíli by se ve mě krve nedořezal :cry: :cry: :cry:
3krat som bol majitelom 3dfx , od voodoo Rush 6mb(dost nerozsirena karta), cez Banshee AGP 16mb, az po Voodoo3 3000 AGP s Tv Out, jedna z prvych tv out kariet z dobrym vykonom, vlastne prva :-) ,
v3 3000 je na tu dobu aj cez nazory za 16bit nestacilo, prevratna grafka , trahala vsetky enginy v zuboch , radost na tom hrat, bratovi gf2mx sekala hocijaku hru na 640x480 na 1800P4 notebooku s 512ddr pametou, a na voodoo3 taktnutej to slo 1280x1024, dovidenia, a to bola hra roku 2001, a tak podobne, brutal dobre sla tato pani grafka, skratka uz tu neni taka kvalita, :? :cry:
Uz cirka rok ma moji ex Voodoo3 3000 v pocitaci muj skoro 80ti lety soused takze i on je 3Dfx-er! ;D
to je na cenu nejstarší uživatel 3dfx :-)