Prosim Vas neviete tu niekto kedy pride do TRNAVY CHELLO ??? Lebo toto wifi co mam mi nici nervy :!: :evil: DIK
Printable View
Prosim Vas neviete tu niekto kedy pride do TRNAVY CHELLO ??? Lebo toto wifi co mam mi nici nervy :!: :evil: DIK
Povedal by som ze sa HODNE dlho nacakas. Podla mojho nazoru 1-2 roky minimalne, ale asi aj viac. Staci si zobrat kedy mistral/chello v CR prislo do Brna a porovnaj si pocet potencialnych zakaznikov v Brne a v Trnave. Este nie je zakablovana ani cela Bratislava.
A kua :? tak mi aspon pls porad nejake alternativne pripojenie aspon tak v cene a kalite chella DIK :idea:Citace:
Původně odeslal Nigga
ADSL od telekomunistov :mweheh:
Teda som zabudol napisat ze okrem ADSL bo ja som notoricky stahovacCitace:
Původně odeslal Rainbow
Tak potom bude nejaku MW, ale prehlad providerov v Trnave teda nemam. Alebo to ADSL s neobmedzenym limitom dat a pomalsou rychlostou, final cena okolo 2000.- Sk mesacne.
V Trnave mame len jedineho providera, oni nemaju zle podmienky a maju celkom dobru rychlost lenze ja mam spatnu viditelnost na AP preto mi net vypadava a ADSL nechcem ani zadarmo ;DCitace:
Původně odeslal Nigga
Este nejake navrhy ???
Prestahuj sa do Bratislavy. ;D
DIK aj to je navrh :lol:Citace:
Původně odeslal steelman
Ještě lepší je přestěhovat se k nám/Brno/ a budeš to mít za 669,- měsíčně od T-MOBILE.
a aké rýchle je to u vás :?:Citace:
Původně odeslal szaka
A ako sa da pripojit na net cez satelit ??? Da sa to vobec u nas ???
Da se urcite, otazka je spis, jestli se to da u vas platit. Jink bys musel posilat prachy do CR, pripadne jinam.Citace:
Původně odeslal b3nco
A nemas o tom ese nejake info ???Citace:
Původně odeslal Jezevec
pohladaj v archive zive.cz tam sa tomu dost casto venovali resp. skus pohladat na to odkazy u mna... nevychadza to mesacne az tak draho, ale pocitatocna investicia zvykne byt dost draha i ked karty do PCi sa daju kupit dost lacno a parabola tiez nie je taky problem,t akze to nemusi byt az taky problem, problem je ze to nie je na hranie hier kvoli ping a taktiez to uz myslim nie je ani na stahovanie dat nakolko tam maju dost velke limity a fair use policy, no a navyse pri jednosmernom (tom lacnom) satelite potrebujes dial-up beztak...Citace:
Původně odeslal b3nco
DIK za info. Takze na satelit mozem rovno zabudnut.Citace:
Původně odeslal Markoff.tk