SONY CRX 175 - co s tím mám dělat?
Todle mám doma. Když pálím data, tak to ještě jakžtakž pokouše, třikrát jsem ale zkoušel audio CD (Clonem 4) - výsledek 3 zmetky - jedno CD zlehka skákalo, zbylé dvě nešly občas půlky skladeb, nebo to dělalo rachot, se čtením ve věži obrovské problémy. Mám to omlátit v TS Bohemce někomu o hlavu - vezmou to na reklamaci? Čtu to 4 nebo 8, pálím 4, nastavený mám všecko stejně jako na stařičké HP co mám v práci....
Re: SONY CRX 175 - co s tím mám dělat?
Citace:
Původně odeslal rosak
Todle mám doma. Když pálím data, tak to ještě jakžtakž pokouše, třikrát jsem ale zkoušel audio CD (Clonem 4) - výsledek 3 zmetky - jedno CD zlehka skákalo, zbylé dvě nešly občas půlky skladeb, nebo to dělalo rachot, se čtením ve věži obrovské problémy. Mám to omlátit v TS Bohemce někomu o hlavu - vezmou to na reklamaci? Čtu to 4 nebo 8, pálím 4, nastavený mám všecko stejně jako na stařičké HP co mám v práci....
Pokud to chápu dobře, pokoušíš se vypálit chráněné CD. Zkus ClonyXXL ve spojení s CloneCD. XXL ti identifikuje ochranu a zároveň nastaví profil v CloneCD. Pak to jen v Clonovi vypálíš.
P.S. V cloneCD se nastavujou i jiné atributy než jen ty speedy......
P.P.S. Mám tu stejnou palírnu a za 1rok 2 zkažená CD.(moje vina)
P.P.S. Pálím vše včetně SafeDisk v2.51x ,StarForce a audio i Cactus2