----"----
Printable View
----"----
a proc by nemel jit ja mam treba Auto neon v PC
Stačí přehodit konektor.
Co říkají na ty katody policajti ?
Hmm, nevím jak na katody, ale moje modré parkovačky a ledky na SPZce se jim moc nezamlouvaly. Ale na stroboskop pod autem neřekli nic. ;D Ale dali mi jen pokutu za jízdu bez pasu.Citace:
Původně odeslal Dudu
:PCitace:
Původně odeslal smile4me
Citace:
Původně odeslal smile4me
LOL
no jasne ze to funguje, do menice pro katodu potrebujes akorat 12V a to v aute je. Dokonce to je naprosto OKa protoze menic pro katodu ma mit MAX 16V a to je v aute v klidu, tam je asi 13.8 ze. Takze to bude svitit akorat trochu vic :)
A cö máš za káru ? Doufám že nemáš nějakou praseší 120ku :lol: Pár Vánočních škodevek už jsem viděl a je to fakt hnus. :-)Citace:
Původně odeslal smile4me
Skoro ses trefil. Mám Favorita z r89. Ale na svůj věk vypadá dobře. Jelikož byl za poslední 2 roky 2*bouraný (ne mojí vinou), tak má 2* nový lak. ;D Jediné, co bych vyměnil, tak to je motor, protože to je už hrůza.Citace:
Původně odeslal Unz
...cajti ti mozu dat pokutu len za jednu vec/priestupokCitace:
Původně odeslal smile4me
Jj, ale podle vyhlášky bys měl mít bílé parkovačky a na šroubkách na SPZce bílé čepičky a ne LEDky. :wink:Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Když už u těch kár, dám tady fakt velký OT (no moderátoři radši to nečtěte):
na prodej: http://martytuning.wz.cz - do toho auta to chci zkusit dát
Hmm, fakt krása. :drool:Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
hmm ta nalepka tomu pridala ranec koni a o kridle a foliiich nemluve...to je vzor spatneho tuningu. Kde je ten DeeKay :)
Hmm, teď jsem si to prohlídl ze všech stran a ten alien vzadu tam moc neladí. :oCitace:
Původně odeslal honzAK
@HonzAK
jojo, koni to ma dost, zvlast, kdyz to potrebuje predjet tri autobusy za sebou ;D folie a kridlo jsou super, ale nejvic tam sedi ten odladeny lauf (vyfuk) - jinak co je "DeeKay"
@Smile4me
TEN ALIEN TAM UZ NENI - BYLO TO NA CHVILKU (jako provokačka) a měl být stříbrný... je tam teď něco fakt božího, ale nejsou fotky
nejvic me fascinuje u nás jeden maník, co má na staré alfě asi 15 mlhovek a vzadu an okně nůžkama vystřiženou fólii "YOU LOSE" každé písmenko jiné a zubaté
LOCK, doufam, ze chapete...