co byste doporucili tedka koupit... se rozhoduju mezi 5600 a 5700.. do ceho se vyplati jit s vyhledem do budoucnosti?
thx
Printable View
co byste doporucili tedka koupit... se rozhoduju mezi 5600 a 5700.. do ceho se vyplati jit s vyhledem do budoucnosti?
thx
5600ke sa treba radsej vyhnut...
je 5600 takovej shit?
jj, tady neni o cem :wink:Citace:
Původně odeslal Fikce
JJ 5600 obrovskej shit. Vyhni se jí pokud můžeš :o)
Já bych osobně šel spíš do nějakého radeona. Třeba 9500 až začnou znovu prodávat. Bohužel se mi zdá, že současná rodina chipů od nvidie neni moc povedená a výkon dohánějí akorát švidnlováním v testech :?Citace:
Původně odeslal Fikce
koukni se na test na PCtuningu tam bys mel najit odpoved!!Jinak vyhled do budoucna maji obedve stejny (no zadna slava to nebude)!
Doporučoval bych ti počkat do 18 prosince až vyjde v prodej Leadtek A360(GeForce 5700) a ten je fakt dobrej.Dikonce je lepši než Radeon 9600 pro a ma taky na 9800 SE.Jestli mi nevěřiš tak navštiv stranky www.pctuning.cz a vyber vysledky ve středni třidě a uvidiš kdo je kral.
Doporučoval bych ti počkat do 18 prosince až vyjde v prodej Leadtek A360(GeForce 5700) a ten je fakt dobrej.Dikonce je lepši než Radeon 9600 pro a ma taky na 9800 SE.Jestli mi nevěřiš tak navštiv stranky www.pctuning.cz a vyber vysledky ve středni třidě a uvidiš kdo je kral.
jo ale rekl bych ze taky bude brutalne drahej!!Citace:
Původně odeslal Klintis
Nechtěne jse mi dostala do ruky MSI FX5600XT 128MB čučím na to, počítám na prstech a má jen 64bit. Tak nic, pustím 3d mark a hovno. 5900bodů, říkám si, to i ta Ati Radeon 9200 64MB v celeronce mě hází o dost víc... tak to trochu potaktím. Jádro 3d z 235@265MHz a paměti z 400@465MHz nastavím ještě DOT a hodí to 7500bodů. Všechno to běželo na P4C 2.6GHz, 2x256MB Kingmax 400MHz, GA-8IE1000Pro2.Citace:
Původně odeslal amd!n
Rucce od ní hodně daleko a ještě byla hnusně zelená
No nevim, ted sem zjistoval znamymu ceny a vychazelo to na 5500 s Dph v maloobchode. to zas tak hrozny neni - ale treba MSI byla na ceniku uz za 6500,-Citace:
Původně odeslal Fleak
To jo.Ale podle mě ten Leadtek je lepši.Co ty na to?Jako celkem.
no za 5500 mi to nepride tag sileny, narozdil od jinejch :roll: podle vsech testu by to melo bejt pomerne dost solidni, tagze uz ji mam objednanou... :lol: