Fosforove nalepky, chci je dat na desku dovnitr do bedny,shanim 6x6cm velke nalepky, co ve tme sviti,ruzne byrvy, kdo ste to kde videt, piste mi.Diky
Printable View
Fosforove nalepky, chci je dat na desku dovnitr do bedny,shanim 6x6cm velke nalepky, co ve tme sviti,ruzne byrvy, kdo ste to kde videt, piste mi.Diky
No neviem ci take zozenies. Ono pokial viem tak tie nalepky sa robia z praskoveho fosforu, ktory mozu dovazat len niektore firmy. Ak sa nemylim je totiz jedovaty ako 100%ny :?:
tie fluorescencne nalepky zozenies .. ale asi vo velkosti 70x100 cm ... pricom u nas stal taky harok 928,- sk bez dph ... a neviem ci ti niekto preda kusovku ... skor to bolo na cele balenie 50 ks
Bud si stojim na vedeni, alebo je naozaj rozdiel medzi fosforovym a fluorescencnym... :roll:Citace:
Původně odeslal SajmoN
nie ale ludia to na <> oznacuju ...
su fluorescencne ... ktore sa nazyvaju aj fosforove .. proste svietia v tme ...
a su radianty ktore sa tiez nazyvaju fosforove a su to len tie kriklave farby ako zvyraznovace ...
:idea: Ahaaa :idea:
Je to moc, cital som tak 200-300 kc, ne pres tisic!Tak si vyzdodim casu radsej katodou a sviticim vetracikem, to vychadza skor menej.Ale vdaka ludia-pozn. Neumim moc pisat slovensky:) som ceh ako poleno.Tak c :eek: uzZz
u nas v tapeterstvi se fa koupit fosforova folie stoji 100 za metr a ma sirku 60 tak si ji sezen a muzes vytrihnout cokoli :-)
Kup si fosforový barvy na sklo(ideálně fixy) a neco si namaluj podle předlohy.Ty fixy se dají koupit všude i v takové pr.deli jako bydlím já. :-)