Re: Konecne mam vodnika :)
Citace:
Původně odeslal Pirs
Mno tak uz mam taky vodnika...
Fotka je
tady, expanzka neni videt, ale je to flaska od Lemonky prilepena izolepou na zdi a v ni je nacpana lekovka od Ibuprofenu jako spunt :lol:
A pak ze kovarova kobyla chodi bosa :-)
Takze jeste case, trosku to vsechno doladit a budu mit konecne kompa...
...a nebo to udelam
takhle.
Pěkné, kolik celá ta sranda stála?
Citace:
...a nebo to udelam
takhle
Tak tohle je pěkná blbost to vůbec neni první počítač ponořenej do vody,dyt Mironet to měl na INVEXu už tuším někdy před 3 roky. :evil:
P.S. Mám nějaký Socket 7 desky a už mě tohle dlouho svádí udělat ;D ,akorát mít čas to nalakovat bezbarvym lakem. 8-)
PP.S. Nedavno mě napadlo jak to udělat aby ventilátory pod vodou nezkratovali zdroj a kupodivu zkratový proud je tak malý,že klasickej 80x80x25 běží pod vodou no-problem 8-)[/quote]
Citace:
Původně odeslal globalkiller
Citace:
...a nebo to udelam
takhle
Tak tohle je pěkná blbost to vůbec neni první počítač ponořenej do vody,dyt Mironet to měl na INVEXu už tuším někdy před 3 roky. :evil:
P.S. Mám nějaký Socket 7 desky a už mě tohle dlouho svádí udělat ;D ,akorát mít čas to nalakovat bezbarvym lakem. 8-)
PP.S. Nedavno mě napadlo jak to udělat aby ventilátory pod vodou nezkratovali zdroj a kupodivu zkratový proud je tak malý,že klasickej 80x80x25 běží pod vodou no-problem 8-)
[/quote]
Jestli jsem si dobře všimnul, tak oni tam lejou obyčejnej olej na smažení :lol: Tím se toho asi moc nezkratuje :idea: , takže vzhůru do toho, držím ti palce :wink:
:-) napad to nie je zly
" it is possible with HFE; hydrofloraletheral
HFE is an inert liquid, meaning it doesnt conduct electricity"