Tie s tymi 350W zdrojmi tie farebne inak podla mna su to nehorazne shity aj tie zdroje su smejdy 350W podla mna nemaju ani 200W
Printable View
Tie s tymi 350W zdrojmi tie farebne inak podla mna su to nehorazne shity aj tie zdroje su smejdy 350W podla mna nemaju ani 200W
...kazdopadne budou urcite lepsi nez mas ty a to vcetne zdroje!Citace:
Původně odeslal Radox
Ja mam vo svojej case zdroj Fortron 350W a iba cisto moja case bez zdroja stala 3000SK zdroj stal 3500SK tak mi tu nevrav Blbosti ano? Ak sa tomu nerozumies :evil: :-D :-D :-D
A este daco idem kupit case enermax Thunder som zvedavy co povies potom :lol: :lol: :lol:
konecne se muzes radovat ze budes mit normalni case a doufam ze si pak zmenis avatar, abychom uz na tenhle nevkus nevzhlizeli.. ;DCitace:
Původně odeslal Radox
3 litre za hento??Ehh.Citace:
Původně odeslal Radox
A mozes mi povedat kde si kupil 350W Fortron??A za 3000,-???
3000, 3500 ... ehm, cena neni argument... , ak je nieco drahsie , neznamena to bohuzial, ze to je aj adekvatne lepsie... :(
No ten case z avatru skutecne Morex nabizel asi za 3000, akorat jsem netusil ze ho taky nekdo koupil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si asi nevidel lepsiu case ;D
http://icet.szm.sk/case/img1.jpg
http://icet.szm.sk/case/img5.jpg
jj, tenhle case sem mel, ale midtower a byl super (nasunovaci mechaniky...)!!!
2Radox: az ji budes mit tak si nezapomen zmenit avatar ;D
Tie skrine su pre normalnych uživatelov Ok
Ale ja osobne vidim v nich HNUS
Zdroj je na urovni značkoveho 250W
Su to sracky. Plechy, ako by povedal DeeKay: "ako z odkvapovej rury". Zdroje su shitne, ale stacia. Mal som tu cest do par z nich montovat PC. Niektore boli uz od pociatku hrdzave ... :o
DEEKAY BUDEŠ SLAVNY TVOJIM VYROKOM ODKVAPOVE RURY !!!
Pozri sa lepsie kolko stal zdroj ;D asi zle vidis. Kupil mi ho kamos v Prahe :oCitace:
Původně odeslal Mikhaill
mas pravdu tie plechy na tom su ako keby z papiera a hlavne uz od vyroby su hrdzave. Co sa tyka zdroja je to neskutocny shit ale este satle nechapem preco sa vam moja skrinka nepaci je celkom OK aj povrchova uprava je super ale tesim sa na enermax ;D ;D ;D he heCitace:
Původně odeslal cLiVe
Blbejsiu case ako mas som este nevydel , takze asi preto sa nepaci.
Nepaci sa mi preto, ze sa mi jednoduxo nepacia rozne extra zaoblene case-y. A ten predny panel je dost hnusny aj s farbou celej skrine. Ale ked sa paci Tebe tak co...to je hlavne, pokial s nou nexces vyhrat casetunning ;)