Dobrý den chtěl bych se zeptat jak můžu skopírovat hromadně maily z outlooku 6 express? Potřebuju naformátovat disk a nevím jak nebo ve které složce mám najít maily děkuju za odpovědi dost to spěchá
Printable View
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak můžu skopírovat hromadně maily z outlooku 6 express? Potřebuju naformátovat disk a nevím jak nebo ve které složce mám najít maily děkuju za odpovědi dost to spěchá
A zkoušel jsi dát vyhledat Doručená pošta, Přijatá pošta???
musíš mít ale zapnutý prohledávání skrytých souborů...
C:\Documents and Settings\Admin\Local Settings\Data Aplikací\Identities\desne nazvanej soubor\Microsoft\Outlook Express\ a ses tam :wink:
si daj hladat subor dorucena posta.dbx ci cokolvek *.dbx, takto si mozes skopirovat cudzie e-maily kludne aj z ineho zaheslovaneho OE ineho uzivatela, samotny subor nie je nijako heslovanyCitace:
Původně odeslal kořka
tiez sa da pouzit na extrakciu DBX extractor ci tak nejak DBXtract...
http://markoff.szm.sk/download/dbxtract.zip
nenašlo mi to žádné soubory dbx kde bych našel ten excractor?
vsadim se,že nemáš zapnuté prohledávání skrytých souborů...!
Já sem dneska ňejákej vygumovanej kde si zapnu to s těma skrytejma souborama? mám windows 2000 Prof
je to v nastavení vyhledávání...
Úplně nejjednodušší je na stavit v OE v Nástroje-Možnosti-Údržba složku uložiště například do C:\Dokumenty\Pošta a potom situto složku zazálohovat na libovolné místo. Po přeinstalování nastavit opět cestu a všechny zprávy jsou zpět.