Cau. Nevite jak na to. Uz me to docela krkne, ze musim pri kazdem pusteni pc slysel stale stenou znelku a divat se na jejich logo.
Predem dik za pomoc
Jucha
Printable View
Cau. Nevite jak na to. Uz me to docela krkne, ze musim pri kazdem pusteni pc slysel stale stenou znelku a divat se na jejich logo.
Predem dik za pomoc
Jucha
Zkus z (predpokladam ze) C:\Program Files\Creative\SBAudigy\Program smazat EAX.avi. Mozna to pujde, ale zase to na zacatku treba hodi hlasku ze to ten filmecek nemuze najit, ale treba taky ne :)
Diky. Hodilo mi to hlášku, že chyba v ragistru a kousla se mi myš. Tak jsem to restartnul a od te chvile to beha v poho a bez zvuku a loga. Takze to facha. Diky
Stačí spustit Creative SplashScreen a odškrtnout "Load on startup" ..... ;)
jj, presne. Tiez ma pekne stval ten splash. Ale nastastie asi iba 10 min ;DCitace:
Původně odeslal NLC
ale to logo ma dobrej zvuk ne? ;)
Ještě existuje jedna spolehlivá metoda - číhat při startu PC jak kočka na myš a jakmile se logo objeví, ihned zmáčknout ESC. Kupodivu, taky to logo neproběhne. : :lol:Citace:
Původně odeslal Braindead
Ty woe tak na to som nervy nemal ;D Mas moj obdiv, ze si na to vobec prisiel :oCitace:
Původně odeslal Halen
.... osobne pouzivam system mechanika a v nem si obecne muzes zakazat fsechno, co nechces aby se ti loadilo pri startu + ma este dalsi ficurinky ....
Mě se nejvíc líbí, že se kousla myš. Tomu bych nevěřil. :lol:Citace:
Původně odeslal Jucha