Nebylo by to na skodu neco takovyho udelat ne? formou hlasovani by kazdy dal hlas kejsu kterej se mu libi vic.Kazdej by si svuj kesj prihlasil do souteze
Printable View
Nebylo by to na skodu neco takovyho udelat ne? formou hlasovani by kazdy dal hlas kejsu kterej se mu libi vic.Kazdej by si svuj kesj prihlasil do souteze
Tak pokud se chce nekdo prihlasit at mi posle 2-4 fotky sveho caseu v nejakym rozumnym rozliseni na mail : jakub@lysafree.net a do predmetu da "casemodding-soutez" , pak nahazim fotky na nejakou stranku a udelame hlasovani. Uzaverka tohoto kola souteze je posledniho brezna 2004.
Ja a muj mazlicek se hlasime, jenze jeste nejsme dokonceny, muzem se zucastniiiit? :?: :D
Urcite Marty, stejne to necham otevreny minimalne do Vanoc a pokud to nebude dokonceny a bude to hezky vypadat, tak proc ne :wink: :-) .
kuba:
asi poslu svoji plecku taky :wink: na zavody veteranu ;D
ale jsem pro 3 fotky. vybiral jsem 2 nej a moc to nejde. chce to aspon ze predu, z boku, a nejakej detail...aby to vystihlo celej charakter bedny. co ty na to?
OK, tak tri fotky muzou bejt, ale nejaky rozumny rozliseni, at to nema 3MB!
Jeste by to mohlo bejt rozdeley treba do mesicu a kazdej mesic by se vyhodnotil ten nejlepsi a pak z favoritu vyhodnotit kejs roku (treba) protoze kejsi se moduji porad a nekdo by to treba nestihl do daneho terminu a ten kdo by ho udelal pozdejc by byl v nevyhode :0
Jsem pro dělat to během delšího úseku z několika důvodů, protože třeba já jsem na ten svůj ani nesáhl
:oops: 8-)
jj gut idea, ale to by chcelo nejaku periodicnost a tak (napr kvartalne ???) a tak to premysliet celkovo ;)
MadCap
Chcelo by to aj sutaz o najhorsi case modding alebo o najvacsi bordel v case ;D
Tak to bych prihlasil jednu technicku od nas z prace. Ta udela neprostupnej bordel i v Chieftecu. ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
Jinak ja vidim ze se svym casem doperu nejdriv na jare, takze ja se prihlasim az za pekne dlouho.
Napady prevazuji nad casem, naladou a ochotou neco delat. Ted makam na plynovych vzperach do bocnice. To bude kravinka jedna radost. 8-)
A nejspis se prihlasim uz s nakym jinym. :-)
A do kdy?
kdy bude uzavirka?
co takhle unor ???
:idea:
dobra perioda je podle me 4-6 do roka. a vytez z kazde z nich by dostal specielní hodnocení do profilu, co vy na to? Takhle by za rok dostalo ohodnoceni napr. 6 uzivatelu.to neni moc a znamenalo by to neco "vic". kdysi jsem tady neco o takovem udelovani cet (ohodnoceni za vyjimecny oc,nebo novy postup....ale ted jsem to uz nenasel) aspon by to bylo k necemu. zda se mi to jako dobrej napad.
btw: co to presunout do "Zprávy pro Administrátory"
Jo, tak ctvrtletne by to bylo asi akorat. Nad ohodnocenom do profilu jsem taky uvazoval, myslim si, ze admini urcite budou pro. Takze dejme tomu, ze tohle kolo ukoncime posledniho brezna 2004...Citace:
Původně odeslal daso
Tak se taky prihlas! Na brnensky LANparty byla soutez o nejlepsi casemod a Maxik tehda malem vyhral se svym "popelnice casemodem" ;D .Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak to ja se prihlasim az tak povanocich .Uz jsou hotove nejake www? jen pro info
co vy na to web je nic moc ale na hlasovani a gAlerii to postaci
kdyztak nejaky pripominky nebo cokoliv smerujte do fora uvitam par rad na zlepseni :D
compete.webz.cz
uzavierka by mala byt dana DATUMOM .. a posledny case oznaceny ako najhorsi je tiez imho blbost ... inak akoze to je zatial zbytocne pri pocte prihlasenych 0 ;)
MadCap
Taky nesouhlasim s rankem nejhorsi casemod.
Jinak s ostatnim souhlas, jeste bych ale neomezoval pocet prihlasenych, co myslite?
jasne. vyhodnotil bych jen jeden jako NEJ (v urcitym casovym obdobi) a neomezovat pocet prihlasenych.
tak ok
Aaaach jo. Tak kdyz jednou chcete soutez, tak soutezte... Myslim, ze jsem jasne napsal pravidla a ze stranky udelam a umistim, ale zatim jsem dostal fotky jen od Martyho.
Pockeeeej ja budu posilat dalsi ;D o Vanocich udelam ovladaci panel a uz jsem si nechal rozriznout kryt, takze po novem roce bude laser :drool: a je se na co tesit! :DCitace:
Původně odeslal KUBA
Tak aspon neco, uz mam tri maily... :-)
Já snad taky něco pošlu, eště až miláška vylepšim :-)
co se týče třeba mě, nějak se necítím oponovat např. Martymu - tam už je to promyšlené hned od začátku na tune/mod a je to fajn. Wodníka dělat taky nebudu, protože na té sestavě už mám tak super tichounko (navíc i sw ztišený seek u hdd).Citace:
Původně odeslal KUBA
líbí se mi to tady jako inspirace, pochvaly,kritiky... chlapi jste fajn
PS: nevím jestli jsem to už někde nepsal, ale KUBA je podle mě moderátor na svém místě. Správný.... dobře to tady koriguje. Chválím i přesto, že mi třeba nedávno zamkl thread - šli jsme v něm totiž těžce do off-topicu. :-)
mějte se