-
cernobili tv-out
Dobry den! Potreboval bych poradit ohledne tv vystupu na televezi! Mam grafickou kartu Geoforce FX5600 128MB a kdyz jsem zkousel prepnout obraz na televizi,tak po prepnuti jsem mel obraz na televizi sirokouhlej a hlavne cernobilej!zkousel jsem i programek TV-Tool 8.5 a nemuzu tam navolit barvy!! Starsi Tv-tool 5.5 mi nechodi!
Prosim porad te mi!
Dekuji
-
Někde nahoře bys měl něco najít,ale hlavní problém je většinou v propojení VGA do TV.Pokud používáš kompozitní (cinch) kabel,tak OK,ale pokud to propojuješ přes Svideo,tak to většina TV neumí a zobrazí jenom signálovou složku a barvonosnou ne........
-
Hlavne se podivej co pouzivas za normu mne se osvsdcil PAL B je napriklad pro Belgii a tohle se nastavuje v ovladacich grafiky a hlavne zvol kompozit nebo S-Video podle toho co pouzivas, protoze automatika obcas sklame ;D ;D ;D
-
mno :) vetsine lidi se zase osevedcil PAL-D, česká republika... ale chce to zkusit.
jinak ja to mam pres cinche a no problemo.
-
mě to nejede s žádnou normou, pomůže jenom tvtool. ale já jedu ve verzi 5.6.8 (nebo 5.8.6 :oops: ted fakt nevim), ty novější prozměnu mě nějak odmítaly :| . záleží, co máš za grafuli.
btw: co ten nadpis ??? cernobili
-
a kde se ta norma nastavuje!hledal jsem to,ale nemuzu to najit???
-
co mas za drivery v 52.16 je to v dalsim nastaveni nebo tam nekde, vecer se jeste mrknu a napisu(tet sedim na linuxu a je mi dobre, protoze nam odpadly 2 hodiny ANJ) jaktoze nejsi ve skole nebo v praci ??? ;D ;D ;D