je nějaká aplikace, ketrou bych mohl vidět neviditelný lidi v icq ?
Printable View
je nějaká aplikace, ketrou bych mohl vidět neviditelný lidi v icq ?
ja pouzivam mirandu misto icq ... a tam videt sou ...
ok, ale já mám už dobře vyladěnej ICQ, tak bych chtěl na to jen utilitu ! , nevíš pls ?[/img]Citace:
Původně odeslal basik
načo vám to je? ak niekto je neviditeľný, asi nechce, aby ho bolo vidno, a napísať mu môžete aj tak
No ale to, že chce být neviditelný, tak to chce aby ho někdo nerušlil společenskýma fŕázema typu : jak se máš. Ale když mu potřebuju říct něco důležitý, tak jak to mám dělat ? .....Citace:
Původně odeslal Wizzard
[quote="Titan"]...posles mu normalne tu spravu :wink:Citace:
Původně odeslal Wizzard
[quote=".:::iGor:::."]Hmm, ale jak s ním mám pocitat, když nevím, jestli je vubec online ?Citace:
Původně odeslal Titan
ale porstě to nebudem řešit - potřebuju ten program - konec ...
...tak fakt neviem co chces riesit ??? tak mu posles MSG aj ked je skryty alebo offline :idea: on si ju precita
...a aj keby si ho videl a on nebude chciet s tebou kecat taXa si ti nas5 neozve :roll:
mno ja pouzivam SIM a tiez vidim neviditelnych, ale to tiez zalezi co ma druha strana .. ludi zo SIM nevidim ked su neviditelny :) myslim ze ani mna neni vidiet ;) testnem :idea:
MadCap
no ja taky pouzivam SIM ( ted je novej a ma par fajn vlastnosti - az na to ze mi nejde ozvuceni sakrys :-( ) a tam skutecne neviditelni jsou videt. jak je to s tema neviditelnyma v simu netusim. nicmene pokud mas ICQ tak doporucuju ten SIM zkusit. chvili to trva nez si na to clovek zvykne, ale ted uz bych se nerad vracel na ICQ...
a patche na ICQ jsou, ale nikdy jsem to nehledal :eek: