Zdravím, může mi někdo dle vlastních zkušeností doporučit nějaký větrák do casu? Chci, aby mi tahal teplý vzduch zadem ven. Hlavně aby nebyl příliš hlučný a ne zas příliš drahý. díky moc
Printable View
Zdravím, může mi někdo dle vlastních zkušeností doporučit nějaký větrák do casu? Chci, aby mi tahal teplý vzduch zadem ven. Hlavně aby nebyl příliš hlučný a ne zas příliš drahý. díky moc
Chladič nebo ventilátor ?? :roll:
Asi ventilátor,tak to si musíš stanovit jak velkej tam chceš 80x80 92x92 120x120 350x350 ;D
No a potom jde o to kolik máš LOVE a jak tichej chceš.
Zase jednou smysluplný dotaz :roll:
Pardon za nepřesný dotaz. takže chci větrák 80x80, tichý a dobrý. Svítit nemusí, to je pro mě zbytečné. Kdybyste uvedli u těch typů orientační ceny.
Díky
arctic cooling fan(2) tc (aut. regulace otacek) / nebo bez - bostar nebo czechcomputer
pro narocnejsi 8-) a bohatsi :evil: nejaky papsty nebo noiseblockery z nemecka...
muzu doporucit Arctic Fan Pro TC za 150,-Citace:
Původně odeslal zarkow
http://helium.webz.cz/pok/c3.jpg
a když si zapojíš dva do serie, tak budou úplně nehlučné.. :idea:
Arctic Fan Pro TC - mam 4 v case + vodni chlazeni (na radiatoru 1x120mm na 1300ot.) a pc je skoro neslysne... ;D
Vau tak já úplně zapoměl na AC.Ted bastlím router bez zvuku 8-) A každej tejden ta sou jiný větráky :)
Ted tam mám 2x 80x80 na 5V a sou dost tichý SUNON a Nějakej Power Logic a jsou dost tichý,ale kolik dB by měl ten AC při 5V ? Stejně asi bude z nějakejch 30cm slyšet co ?
i z vic nez 30.... na otackach nezalezi,pac ma loziska na prd...Citace:
Původně odeslal globalkiller
Hezky vyreseny odvod vzduchu... Kolik mas pri tomhle reseni prumernou teplotu v casu pri zatezi a bez zateze??? A pripadne i rozdil teplot case - cpu core. Dik.Citace:
Původně odeslal Helium
oni jsou tepotne rizene termistorem a to je jeste priskrcuju pres Q=fan pomocu softu SpeedFan 4.08Citace:
Původně odeslal gorge
5-15 stupnu,Citace:
Původně odeslal Vitus
chce to windtunel, ale hadr mam v tom vstupnim otvoru a nepreleze 34 stupnu, predtim mival 42
zkus www.silent.wz.cz , já jsem tam koupil ventilátory s term.čidlem za 120 Kč a pak mají nové vent. 80x80 od 20 do 50 Kč (jdou dát do série - poradí Ti )Citace:
Původně odeslal zarkow
hm akorat sou z roudnice nad labem coz je pro mne z ruky - posliaj i an dobirku?A maj nejaky cenik tech ventialtoru?Bo v tom ceniku co tam je nejsou....Citace:
Původně odeslal akva
[quote="akva"]tak jsem je zkusil kontaktovat ( www.silent.wz.cz ) , a mají nové ULTRA TICHÉ VENTILÁTORY od firmy Sharkoon typ SL3 ULTRA SILENT a jsou 14,9 dB - 18,5 dB hlučné .Citace:
Původně odeslal zarkow
více na http://www.sharkoon.com/all_eng.htm (v produktech )
Tak si asi znovu objednám . (jsou prý ještě ke všemu úchylně modré - na webu má Sharkoon ale žluté ? )
zkus www.silent.wz.cz , já jsem tam koupil ventilátory s term.čidlem za 120 Kč a pak mají nové vent. 80x80 od 20 do 50 Kč (jdou dát do série - poradí Ti )[/quote]
hm akorat sou z roudnice nad labem coz je pro mne z ruky - posliaj i an dobirku?A maj nejaky cenik tech ventialtoru?Bo v tom ceniku co tam je nejsou....[/quote]
No na web zrovna machři nejsou, a to mě ještě upozorňovali, že to jsou info z roku 2002. Musí se jim napsat a nebo zavolat mají docela těžké číslo (aspoň něco ) 602 221 000 .
Ale jinak pár věcí jsem od nich zakoupil např. sadu TC 3 a 350W zdroj a upraveného Arctica na AMD 3400 a nemá to chybu.
A na dobírku zasílají přes Českou poštu . ( trvá to tak 2-3 dny, na rozdíl od TNT)