Sevaste mate uz niekto XP + SP2 ??? Ak ano oplati sa nainstalovat ??? mam ho doma ma 155MB.....
Printable View
Sevaste mate uz niekto XP + SP2 ??? Ak ano oplati sa nainstalovat ??? mam ho doma ma 155MB.....
pokiaľ viem, SP2 pre WinXP má vyjsť až budúci rok :!:
ten subor je xpsp2-1213.exe a ma 155MB...
Pri spusteni mi vyhlasi chybu :
Setup could not verify the integrity of the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer...Predtym mi to behalo nevite co je s tym ??? ??? ??? ??? ??? ???
Bol som v registry ale nedalo sa to nijak vypnut :?
Zatim jsou na netu ruzne "beta" verze, jsou urceny jen pro testovaci ucely, prubezne se v nich delaji opravy a dodavaji dalsi veci.
Oficialni SP2 pro winXP vyjde pravdepodobne az koncem pristiho roku (jak pravi Microsoft). To, co mas, bude pravdepodobne anglicky SP2 pro Office.
Mozno ale napr:ked si dam ovladaci panely a system tak vo vseobecnostiach mam namiesto SP1 ->SP2....ako to zistim aj AIDA mi vtedy vypisala SP2 ale asi ido e nejaku BETA verziu lebo som nemohol vtedy nainstalovat modem :wink:
Service Packy jsou od toho, aby opravovaly existující chyby (a že jich je u Mrkvosoftu opravdu hodně) a nikoliv přidávaly další. Takže opravdu nechápu, proč by někdo instaloval Service Pack 2 v beta verzi.
Nemohli byste tu hodit link na SP1 pro XP? Jsem totiž z těch strátek Microsoftu nějaký zmatený. :-(
No, da sa k nemu dostat na 4 kliky... :-)Citace:
Původně odeslal smile4me
Link
Citace:
Původně odeslal Dawn
NAPR:Preco ked ma niekdo CAT 3.4 Omegy a da si tam 3.8beta ??? :wink:
Dobre vravíš, súvisle. Ani ja niekedy neodolám niektorým betám. Hlavne ten nový firewall a popup blocker exploreru z longhornu by mohli stáť za to.Citace:
Původně odeslal SPARTAN-117