cus
mam ti4600 a we hre po cca 20 sekundach zapiska a zamrzne...pomuze jen reboot,newite nekdo co s tim?(mam ji w sestawe dole-- misto radeona)..na jiny sestawe jede ok....detonatory sem zkousel tak troje...furt to stejny:-(
Printable View
cus
mam ti4600 a we hre po cca 20 sekundach zapiska a zamrzne...pomuze jen reboot,newite nekdo co s tim?(mam ji w sestawe dole-- misto radeona)..na jiny sestawe jede ok....detonatory sem zkousel tak troje...furt to stejny:-(
Preinstaloval si Windows ???Citace:
Původně odeslal Michal
jj...byl to cistej system
je pretaktovana?
a jinak me napada, jestli ti nezapiska spis zdroj. kolik je W? stiha?
neni wubec taktla a zdroj mam 400W:-)taky newim cim by to mohlo bejtCitace:
Původně odeslal daso
zkus na jiném boardu
hmm taky me to napadlo...ale proc by mel mit tehle boar nejakej probelm s GF??Citace:
Původně odeslal Over
a proč by nemoh? :)
:-))) no stejne potrebuju nowou desku...ale zacina mi financni situace prerustat pres hlawu:-)))Citace:
Původně odeslal Over
a co mas za znacku te karty?Citace:
Původně odeslal Michal
a koukal ses jestli se ti toci vetracek ? :lol: ;D
EDIT: ja vim ze je to blbej dotaz ale co kdyz? :wink:
no jasne wim co myslis...to me napadlo jako prwni wec..ze se prehriwa,jenze w jinym kompu bezi ok...Citace:
Původně odeslal Tukancheez
...ale je fakt ze wobcas mi to udela i radeon(tak treba po 4 hodinach hrani a newetrani:-)))...ale ta GF mi to udela po 20 sekundach... a GF je od chaintechu
edit: prijde mi jak kdyby do ty karty slo wic napeti nez je zdrawo:-).....
tak to mas podle me vadnou desku ... nebo zkus ubrat napeti do AGP(teda jestli ti to jde) ... :wink:
a jinak bych jeste zkusil tam vrazit nejakou jeste slabsi grafiku jestli ti to vydrzi dyl nez to zamrzne... protoze ta GF 4 4600 je docela narocna na Voltiky...je to zrout :roll: :wink:
no wadnou desku newim..pochybuju. radeon 8500 mi bezi normos...ale jak sem uz psal taky mi to wobcas udela...a 400W zdroj by mel wsechno stihat ....no a jestli je to zrout jak rikas tak by to ukazowalo na malo napeti...Citace:
Původně odeslal Tukancheez
Pokud je problem este aktualni tak ja mam presne tuhle kartu a problem jsem mel taky takovej a prehrival se procak nebo co rozhodne to bylo velikosti a tim jak se karta zahriva. Kdyz se na ni kouknes musi ti to byt jasne je to pekna prehrada do kejsu a este k tomu ta prehrada topi :-)
ze by??:-))teplotu CPU sem mel tak okolo 46C a potom sem na nej otevrel i okno:-)...taky me napadlo ze by to mohl byt teplota CPU...ale delalo to stejne....tak sem to zamitnul:-)Citace:
Původně odeslal Hidden.Death
je diwny ze 3D mark sem dokoncil...to je taky zatez.....a kouslo se to wzdycky jen pri hre
niečo podobné sa rieši v inom threade.
AGP daj len do 4x, príp 2x, vypni FastWrites, vypni sideband adressing!
skontroluj si verziu detonátorov
Citace:
Původně odeslal eraser007
no asi mam sajze desku:-)))...ted budu kupowat nowou tak uwidim:-)