-
reklamace 8rga+
Zdar,jel jsem na Epox 8RGA+ s integrovanou grafarnou a deska je totalne mrtva.Mel jsem to na chiieftecu 360W zdroji,ale ten ma taky dost-piska v nem a hreje se,nezkouse jsemtam dat jinou desku.
Mohla deska zku*vit zdroj? Prej s tou integr. grafikou to ma odber jak prase...
Nebo zdroj poslal desku do vecnych lovist??? poradte...uprimne se mi ted do toho zdroje nechce davat novou desku...
V pondeli to nesu do ABI, snad to vyreklamujou-doufam,ze jim nebude vadit,ze jsem z pasivu na nordbridgi sundal tu ruzovou zvejkacku a nahnacal teplovodivou pastu... ???
Dik za info
*Zorg
-
Mam tiez 8RGA+. Integrovana grafika je uplne na hov.o
Inac po asi mesiaci takisto zhorela z nicoho nic. Reklamacia trvala 6 tyzdnov. Teraz idem uz asi 4 mesiace v poho. Asi tam bude daka podimenzovana suciastka.
-
mam 8rga+...ale
ja ju mam tiez ale nikdy som na tu grafiku nebezal, mam obycajnu GeForce mx 440 64Mb a to mi staci a doska mi bezi fajn s XP1700 okolo 2.2Ghz bez problemov aj cele dni nakolko nahravam z Kazaa.com vela filmov.
-
tak sa pozri co sa doske vlastne stalo co tam zhorelo mne zhorel chrobak od southbridge ale ja som ju mal nataktovanu na 370 Mhz pri 2 V vdd. reklamacia bez problemov. minuly tzyden som zabudol zaizolovat jeden aktivny chladic tak som ju pre zmenu vyskratoval tak ze roztrhlo plosny spoj ale ten sa zapajkoval prilozenou medenou palickou a vsetko ide ako hodinky vid moj popis takze doska je neznicitelna ;D ked budem mat peniaze na nove komponenty a bude nova technologia :lol: tak za dva roky do toho pustim znova 2V a uvidim co z nej vytlacim zatial toto staci :D :smoke:
-
Prave neni nic ohorelyho videt...je totalne, ale totalne mrtva.
Southbridge topil jak svine uz asi po 5 sec zkouseni...jenze ta deska se stejne sama po 2 sec vypne. Prehuleny jsem to vlastne nemel-maximalne jsem tam mel 150MHz FSB (ma umet 166) a 1.8V do chipsetu (jinak nesly parit hry). A s pretaktovanym procem to nema co delat...ten byl jen o kousek: 400+ a navic chodi no problemo.
Kupoval jsem to v dobe, kdy 8rda neumela voltaz chipsetu...Jinak mi dost zklamala,cekal jsem vetsi delo.Tak by by ma Epoxko :?
2Entita: A plz, kde si ji kupoval? :arrow: Jinak, reklamace ma trvat max 30 dni,pak ti maj vratit prachy nebo se pletu?
-
ja som ju kupoval v sofose na slovensku, reklamacia nejakych 20 dni, a peniaze vratia az po tretej reklamacii tej istej dosky. daju ti teraz novu zas sa ti posere daju novu a zas sa ti posere tak potom dostanes peniaze. ale nechapem ako ti môže ta doska isť tak otrasne sa pozri na môj popis to je uplne niečo iné. mal som to aj na 222 fsb pri 1,8V ale ramky už dychali z posledneho takze celkovy vykon bol horsi ako teraz ked mam 213 FSB, tych tvojich 150 FSB je pre mna trosku zahada nemas nejaky na chuja zdroj