Prave jsem zjistil, ze mam case, do ktere nejde dat ATHLON XP, protoze je naproti zakladni desce zdroj a ten chladic se tam nevejde..da se stim neco delat? nemam na novy case...
help pls!
Printable View
Prave jsem zjistil, ze mam case, do ktere nejde dat ATHLON XP, protoze je naproti zakladni desce zdroj a ten chladic se tam nevejde..da se stim neco delat? nemam na novy case...
help pls!
tak nejakej obyc case ebz zdroje neni zas az tak drahej ...
tak ten zdroj odmontuj a poloz na case ... co jinyho ...
no a myslis ze by to slo primontovat do jinyho case?
Da se koupit novej lacinej case bez zdroje kolem 600 stovek.Citace:
Původně odeslal Kostihouse
Damian
nojo ale aby tam ten zdroj sel
Pokud myslis zdroj, tak samozrejme da ;-)Citace:
Koupil jsem krásný CASE za pětistovku(nový) a zdroje jsou snad rozměrově normalizované, ne?
hm noho dyz ja tomusim mit v pondeli.. a v ty firme maj jen 3 case na vyber..
Další možnost je koupit nižší chladič :wink:
No tak do toho krámu vlítni, nech si otevřít ty bedny a podívej se, jak maj umístěnej zdroj a uvidíš.Citace:
Nebo to řeš jako já s předchozí bednou - nůžky na plech, bruska, nejtovací kleště, vrtačka a závitník = fůra místa. ;D
dalsi moznosti je dat zdroj jinam, kdysi sem resil stejnej problem a pak mne napadlo zdroj dat nahoru na case draty si protahni kudy chces ja sem udelal diru nahore v case, a nebo je muzes protahnout tama kde byl zdroj... a a misto zdroje dej nejakek poradnej vetrak to prospeje chlazeni ;D ;DCitace:
Původně odeslal Millisx
no tak uz mam novej case..
... ja som to vyriesil jednoducho ... odmontoval som kryt zo zdroja - voslo to v pohode :idea:
... len si musim davat bacha ked rukou kontrolujem teplotu chladica aby som si nahodou nesahol na chladice zdroja ... dost neprijemne to kope :!:
tak to je narez ale kdyz to de :? ja osbne bych to nedelal je to dost vo hubu a dost nebezpecny ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal Deezel
Proc? No tak kdyz se v tom budes hrabat tak to budes mit stejne vypnuty. Ja bych do toho sel. Lepsi nez kupovat novej case :)) :idea:Citace:
Původně odeslal vogo
... zatial zijem a hrabem sa v tom dost casto :smoke: