Hledal jsem v preferences a nasel jsem prd? prijde mi divny, ze by takovou relativne zakladni vec nemela? ???
Printable View
Hledal jsem v preferences a nasel jsem prd? prijde mi divny, ze by takovou relativne zakladni vec nemela? ???
Pokud jsem dobre pochopil, tak chces zakazat zobrazovani nekterych stranek. Ale Opera je na ZOBRAZOVANI stranek, ne na jejich skryvani. Pokud to potrebujes pro BFU, tak jim nechej IE. Ten je na takove opicarny staveny.
ne, tak to neni, chci to proto, ze v dredu je vzdycky hodne tech icq kyticek, ktery ukazujou, jestli je dotycnej online. jenze nez se status.icq.com probere, to trva strasne dlouho, a ty nevydrizeny pozadavky mi tu vytvareji jakousi frontu, jejiz delka je omezena. :/ takze si prohlidnu 2-3 stranky nejakeho dredu a musim zavirat okno a znovu.. "stop" nestaci, musim to opravdu zavrit.Citace:
Původně odeslal iv93611
kdyz to nezavru, muzu se pak divat na hlasku waiting (#XX for connection to www.overclocking.cz) kde to XX je delka fronty.
zakaz odesilani pozadavku (z nedostatku vyrzu jsem to nazval bann) by to resil.
Urcite to vie Mozilla Firebird - ale len na obrazky. MSIE to nevie.
nj, jenze ja si nexi zvykat na novy browser :/Citace:
Původně odeslal Rainbow
Tak to vyries nejako inak - napr. zapisanim toho serveru ako 127.0.0.1 do suboru hosts (vo Windows), alebo /etc/hosts (Unix).
tak to nepomohlo.. (uprava /etc/hosts) opera se porad connecti na skutecny status.icq.comCitace:
Původně odeslal Rainbow
ale phpckova funkce get_addres_by_name() uz vraci 127.0.0.1
a co ked das ping status.icq.com? co ti hodi? skusal si nejak vycistit dns cache ak take cosi mas?
MadCap
ping na status.icq.com uz pinga localhost. stejne tak ta phpckova funkce uz mi vraci jako ip adresu 127.0.0.1 jen opera, stejne tak galeon, se snazi dostat na skutecnej. Asi se ptaji primo nejakeho dns serveru. (Mame tu DHCP, takze ani nevim, jakej to je.)
2KtK: http://www.overclocking.cz/4um/viewt...asc&highlight=
Už mi to nedělá, dal jsem "Blokovat obrázky z tohoto serveru. Ale pozor, je rozdíl, kliknout na ten button(zakáže všechny obrázky na OC.CZ) a nebo jen na tu květinku.(takže zakaž tu květinku). Už to mám v klidu.