Mandrake 9.2 a KT600 + SATA RAID
Dá se sehnat patch pro instalační program :? ( aby našel SATA disk ), nebo která verze kernelu na coocru tento problém odstraňuje :?: ( vím, že se to už podařilo vyřešit ;D ).
Nainstaloval jsem jej na standart disk viz níže, ale potřebujů přistupovat i na SATA disk.
Re: Asus A7V600 WD120SATA
Citace:
Původně odeslal sectoid
mám stejnej problém s Red Hat 9 proste to nenajde muj SATA disk...
A primo ovladace neexistuji jenom update kernelu kterej je ovsem ochotnej se nacist AZ PO tom co se me instalator zepta na disk, o Linuxech nevim vubec nic jestli nekdo vite jak mi pomoc byl bych vam vdecnej
ani v legacy modu?
Re: Asus A7V600 WD120SATA
Citace:
Původně odeslal lempour
Citace:
Původně odeslal sectoid
mám stejnej problém s Red Hat 9 proste to nenajde muj SATA disk...
A primo ovladace neexistuji jenom update kernelu kterej je ovsem ochotnej se nacist AZ PO tom co se me instalator zepta na disk, o Linuxech nevim vubec nic jestli nekdo vite jak mi pomoc byl bych vam vdecnej
ani v legacy modu?
boot -> zadam linux update -> rekne nemate disk chcete si nejaky vybrat? -> reknu ze ne -> linux: dejte mi cd s update -> tu mas -> linux:updateju anacondu -> linux:chyba!!! nemate misto na disku!!! -> sending killing signal -> reboot
nebo
boot -> zadam linux update rescue -> rekne nemate disk chcete si nejaky vybrat? -> reknu ze ne -> linux: dejte mi cd s update -> tu mas
-> linux:updateju anacondu -> linux: "zapne consoli" -> zkusim neco jako mount protoze update by uz snad mel byt nactenej - jenze nevim co mam vlastne presne delat ---> takze zadam help mount -> linux: nemam zadne informace o sluzbe mount, zkuste info mount nebo man -k mount -> zadam man -k mount -> linux:funkce man nenalezena (nebo podobnej blabol) -> info mount -> linux: sluzba info nenalezena
Pokud jde o ten legacy mod tak bohuzel nevim jak ho zapnout:(((( - jsem lama:)))) pasl jsem se na tom defaultnim zelenym kopci ve windowsech:)))))